چرا هنگام خرید باید به نحوه بسته بندی مواد غذایی اهمیت دهید


پایگاه خبری لقمه: هنگام خرید به نحوه بسته بندی مواد غذایی اهمیت دهید زیرا بی دقتی در این مورد سبب ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در زمان خرید مواد غذایی از فروشگاه ها، مواد غذایی را به صورت تفکیک شده در کیسه‌های حمل بار قرار دهند.

اگر از کیسه‌های پارچه‌ای و حتی پلاستیکی استفاده می‌کنید، این کیسه‌ها پس از یک بار استفاده باید به دقت شسته و خشک شوند، پس از آن دوباره استفاده شوند.
 
میوه و سبزی‌ها، گوشت و مواد پروتئینی، مواد لبنی، نان و خوراک‌های گرم همگی باید از هم تفکیک و در کیسه‌های مجزا قرارداده شوند.
بسته بندی مواد پروتئینی مانند گوشت، ماهی و مرغ هم می‌تواند حاوی میکروب و باکتری باشد و سبب ابتلای افراد به بیماری‌هایی چون سالمونلا، اسهال و استفراغ شود.
یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی در اثر باکتری کمپلیوباکتر است که تنها در کشور انگلستان سالانه باعث مسموم شدن و بروز بیماری در بیش از ۲۸۰ هزار نفر می‌شود.
 
کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند قبل و پس از خرید محصولات غذایی پروتئینی دست‌های خود را به دقت بشویند تا کمتر در معرض ابتلا به مسمومیت‌های غذایی قراربگیرند.
یکی از کار‌های اشتباه که به تازگی در فروشگاه‌های بزرگ چند منظوره در دنیا رایج شده است صرف غذا در رستوران‌های کناری فروشگاه است که درصورت آلوده بودن دست‌ها می‌تواند سبب ابتلا به انواع بیماری‌ها شود.
 
کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند حتماً کیسه‌هایی که در آن‌ها مواد پروتئینی قرار دارد را ضدعفونی کنند به ویژه اگر از کیسه‌های پارچه‌ای و دوستدار محیط زیست استفاده می‌کنند.
با توجه به آلوده شدن محیط زیست با کیسه‌های پلاستیکی که قابل تجزیه شدن نیستند کارشناسان استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای و دوستدار محیط زیست را توصیه می‌کنند، اما این کیسه‌ها نیز در معرض آلودگی قراردارند و باید به صور مرتب شسته و ضدعفونی شوند.
یکی دیگر ازعوامل ایجاد بیماری درفروشگاه‌ها سبد‌های خرید است به ویژه اگر کودک خردسال برروی آن‌ها قرارداده شود.
 
آلودگی مواد غذایی باقیمانده از خرید دیگران می‌تواند در اثر تماس با خوراکی‌های افراد به آن‌ها منتقل شود و حتی به دلیل تماس کودک با بدنه سبد خرید وارد بدن او شود.
به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند درصورت اطمینان نداشتن از تمیز بودن سبد خرید از قراردادن کودک درآن خودداری کنید، همچنین خوراکی هایی، چون نان یا غذای گرم را مستقیم در تماس با بدنه قرار ندهید تا مانع از آلوده شدن آن‌ها به میکروب و باکتری شوید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12089 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر بازدید: 1023 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
3 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
4 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر
5 جزئیات نسخه جدید تفاهمنامه پزشکی خانواده/ اصلاح در پرداختی بیمه سلامت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
7 ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳ خرداد
8 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
9 لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
10 پرونده مطالبات گندمکاران با اعلام شرکت بازرگانی دولتی ایران بسته شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
11 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  چطور وزن‌مان را به سرعت کم کنیم اما به سلامتی مان لطمه نزنیم؟ از رژیمهای سخت خسته شده اید ؟ از این روشهای سالم و...

  لیمو ترش مفیدترین دارو برای درمان گلو درد است لیمو ترش از جمله مواد بسیار مفید برای برطرف کردن ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.