چای زردچوبه چه فوایدی برای سلامتی دارد


پایگاه خبری لقمه: زردچوبه گیاهی دارویی است که از هزاران سال قبل در طب سنتی چین و هند کاربرد داشته و حاوی خواص بسیاری برای حفظ سلامت بدن است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، موثرترین روش برای مصرف زردچوبه استفاده آن به شکل چای است و سایت "مدیکال نیوز تودی" در این مقاله به برخی از فوائد نوشیدن چای زردچوبه اشاره کرده که به شرح زیر است:

 
کاهش علائم آرتریت: کورکومین ترکیبی فعال و ضدالتهابی در ادویه زردچوبه است که خاصیت ضد التهابی دارد و می‌تواند بارزترین علائم آرتریت را کاهش دهد.
 
تقویت عملکرد ایمنی: کورکومین همچنین به دلیل خواص ضد التهابی، ضد ویروسی، آنتی باکتریال و آنتی اکسیدان می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کند.
کمک به کاهش بیماری‌های قلبی - عروقی: نتایج مطالعات متعدد حاکی از آن است که کورکومین به دلیل خاصیت آنتی اکسیدان و ضدالتهابی برای حفظ سلامت قلب مفید است.

کمک به پیشگیری و درمان سرطان: کورکومین به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی خطر آسیب دیدن سلول‌ها را کاهش داده و از خطر جهش‌های ژنیِ سلولی و در نتیجه از سرطان جلوگیری می‌کند. همچنین نتایج چندین مطالعه نشان می دهد که کورکومین به دلیل خاصیت ضدتوموری که دارد رشد تومورها و گسترش سلول‌های سرطانی را محدود می سازد.
 
کمک به کاهش سندرم روده تحریک پذیر: کورکومین در طب سنتی به عنوان درمانی برای بسیاری از مشکلات گوارشی کاربرد داشته است. نتایج مطالعات حاکی از آن است که کورکومین می تواند درد ناشی از سندرم روده تحریک پذیر را کاهش داده و کیفیت زندگی مبتلایان به این اختلال را بهبود بخشد.
 
پیشگیری و درمان آلزایمر: در مطالعات آمده است کورکومین احتمال ابتلا به چندین بیماری پیشرونده عصبی را کاهش می دهد. خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی این ماده در کاهش آسیب سلولی، التهابی و تشکیل پلاک در مغز نقش دارد.
 
کنترل بیماری‌های کبدی: نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که کورکومین می‌تواند کبد را از آسیب‌های احتمالی حفظ کند.

کمک به پیشگیری و کنترل دیابت: مطالعات متعدد روی نمونه‌های انسانی و حیوانی حاکی از خاصیت ضد دیابتی کورکومین است.
کمک به درمان و کنترل بیماری‌های ریوی: محققان معتقدند خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی کورکومین علائم بیماری‌های مزمن و طولانی مدت ریوی را نیز کاهش می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از :ایسنا

کد: 12121 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 2945 ساعت: 10:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی پس از چالش‌های موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.