ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود


پایگاه خبری لقمه: واردکنندگان چای و حبوبات کشور می‌توانند ثبت‌سفارش فصل تابستان برای اقلام چای و حبوبات را هفته آینده، شنبه هفتم تیر ۱۴۰۴ انجام دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بنا بر اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، واردکنندگان چای و حبوبات کشور می‌توانند ثبت‌سفارش فصل تابستان برای اقلام چای و حبوبات را هفته آینده، شنبه هفتم تیر ۱۴۰۴ انجام دهند.
 

تولید چای در کشور

 
چند سالی است که بخشی از نیاز بازار چای به واردات قهوه اختصاص یافته است.
 
در حال حاضر حدود ۳۰ هزار تن چای در کشور تولید می‌شود که به گفته مدیر اجرایی سندیکای چای کارخانجات شمال، اگر فقط تفاوت قیمت دلار تالار اول و دوم به به‌زراعی به ۶ تا ۸ هزار هکتار باغات چای‌ها شده اختصاص یابد تولید چای کشور از ۳۰ هزار تن در سال به بیش از ۴۰ هزار تن می‌رسد.
 
نیازمندی کشور به واردات حبوبات
 
بیش از ۷۰ درصد نیاز بازار حبوبات کشور در داخل تولید می‌شود و ۳۰ درصد بازار در بخش عدس و نخود سیاه برای تأمین لپه کشور وابسته به واردات است.
 
نخود تولیدی کشور از کیفیت بالایی برخوردار بوده و یکی از بهترین نخودهای جهان در کرمانشاه تولید می‌شود.

  

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15835 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير بازدید: 171 ساعت: 7:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
2 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
3 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
4 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
6 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
8 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

  تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ هیچ مکملی، از جمله ویتامین C، نمی تواند از ابتلا ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
هرگز این داروها را خودسرانه قطع نکنید بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.