غذا خوردن سریع باعث چاقی می شود؟


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: با آرامش غذا خوردن عامل جلوگیری برای افزایش دریافت انرژی است و اگر سریع غذا بخوریم بیشتر چاق می شویم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با برنامه «یک نکته یک متخصص» شبکه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: مطلبی که خانم ها و آقایان معمولاً مطرح می کنند این است که می گویند ما کلا استعداد چاقی داریم، آب هم می خوریم چاق می شویم؛ ولی این مطلب، صحت ندارد.

وی ادامه داد: آنچه مسلم است افرادی که دچار چاقی یا اضافه وزن می شوند اگر جنبه مرضی نداشته باشند یعنی کم کاری تیروئید، کیست تخمدان و بیماریی نداشته باشند در اکثریت قریب به اتفاق، تعادل برقرار نکردن بین انرژی دریافتی از غذاهای مختلفی که در وعده های سه گانه یا میان وعده ها دریافت کرده اند با مقادیر مصرف انرژی است.
 
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه تاکید کرد: به خصوص در افرادی که عادت دارند غذای خود را در چند دقیقه و سریع میل کنند این تعادل برقرار نمی شود. 
 
وی تصریح کرد: وقتی که ما غذا را به علت افت قند خون یا گرسنگی شدید تناول می کنیم زمان، لازم دارد که این غذا جوییده، بلیعده و هضم شود و به مرحله ای برسد که مرکز سیری و گرسنگی به ما اعلام شود.
 
مظهری در ادامه گفت:  این زمان، بین 25 تا 30 دقیقه طول می کشد که به ما اعلام می کند به اندازه نیاز، انرژی و مواد مختلف دریافت کرده ایم.
 
وی ادامه داد: از این جهت، با آرامش غذا خوردن عامل جلوگیری برای افزایش دریافت انرژی است و اگر سریع غذا بخوریم بیشتر چاق می شویم. 
 
متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان اظهارداشت: توصیه ما این است برای اینکه چاق نشوید نخست باید سرعت غذاخوردنتان را کم کنید؛ دوم به سرعت فعالیت بدنی خود اضافه کنید؛ با ورزش وزن خود را کنترل کنید تا اضافه نشود .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رادیو سلامت

کد: 12147 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 2728 ساعت: 2:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سیب زمینی‌های سبز و جوانه‌زده خطرناک هستند؟/ سیب‌زمینی‌های نرم را انتخاب نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ بهمن
2 اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
3 مهرزادی: امکانارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
4 مهرزادی: امکان ارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
5 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
7 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
8 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
9 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
10 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
11 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه افسردگی و رژیم لاغری یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  اعتقاد به شانس شما را چاق می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه به شا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت