برنامه‌ریزی برای ایجاد ۵۰۰ هزار هکتار باغ در اراضی شیبدار


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۵۰۰ هزار هکتار برای توسعه باغات در اراضی شیب‌دار در برنامه ششم توسعه برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی طهماسبی در دوره آموزشی ملی تولید نهال گواهی شده در مازندران، با بیان اینکه باید شرایط علمی و فنی در بحث احداث باغ در اراضی شیبدار به نمایش گذاشته شود، گفت: تمام موارد مرتبط با میزان بارندگی، تبخیر و تعرق، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک و آب، نوع نهال و میزان تراکم نهال در ایجاد باغ برای باغداران در دستور کار قرار بگیرد.

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ۹۰۰ هزار هکتار باغ در کشور نیازمند اصلاح و نوسازی است، خاطرنشان کرد: این باغ‌ها به دلیل اینکه سنتی کشت شدند یا باغاتی که فقط برای فضای سبز احداث شدند نیاز به اصلاح دارد.
 
وی تصریح کرد: باغاتی که برای فضای سبز احداث شدند اقتصادی نیست و در برخی موارد تبدیل به کانون آفات شده است که باید اصلاح و نوسازی شوند.
 
طهماسبی افزود: باغات باید هر ۳۰ سال کف‌بُر شوند و در این باغات باید به دنبال جوانه‌های زایشی بود نه اینکه تنها چوب درخت را هرس کرد که هیچ نقشی در باردهی ندارند و در احداث باغ های جدید باید ارقام جدید، پایه های جدید و تغییرات اقلیمی را مدنظر قرار داد.
 
وی با بیان اینکه نهال‌هایی که برای پهنه‌ها مشخص می‌شود باید بر اساس اقلیم پهنه‌بندی‌ها باشد، خاطرنشان کرد: برای اصلاح درختان باید به پهنه‌بندی، نوع آب و هوا و اقلیم منطقه توجه شود.
 
معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: ۱۰۰ میلیون تومان برای احداث گلخانه در مقایس کوچک پرداخت می‌شود که دستورالعمل آن به زودی ابلاغ و پیشنهاد می شود با ایجاد تشکل ها و اتحادیه احداث و بهره برداری شوند.
 
طهماسبی با تاکید بر ایجاد زنجیره‌های تولید محصولات کشاورزی گفت: از ظرفیت صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استان‌ها و شهرستان‌ها بهره‌گیری شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12189 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 2018 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
6 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
8 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
9 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
11 آیا تراکتورهای موجود پاسخگوی بهره‌وری محصولات کشاورزی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

  رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از تکرار حمله قلبی اغلب افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی و عر...

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.