برنامه‌ریزی برای ایجاد ۵۰۰ هزار هکتار باغ در اراضی شیبدار


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۵۰۰ هزار هکتار برای توسعه باغات در اراضی شیب‌دار در برنامه ششم توسعه برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی طهماسبی در دوره آموزشی ملی تولید نهال گواهی شده در مازندران، با بیان اینکه باید شرایط علمی و فنی در بحث احداث باغ در اراضی شیبدار به نمایش گذاشته شود، گفت: تمام موارد مرتبط با میزان بارندگی، تبخیر و تعرق، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک و آب، نوع نهال و میزان تراکم نهال در ایجاد باغ برای باغداران در دستور کار قرار بگیرد.

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ۹۰۰ هزار هکتار باغ در کشور نیازمند اصلاح و نوسازی است، خاطرنشان کرد: این باغ‌ها به دلیل اینکه سنتی کشت شدند یا باغاتی که فقط برای فضای سبز احداث شدند نیاز به اصلاح دارد.
 
وی تصریح کرد: باغاتی که برای فضای سبز احداث شدند اقتصادی نیست و در برخی موارد تبدیل به کانون آفات شده است که باید اصلاح و نوسازی شوند.
 
طهماسبی افزود: باغات باید هر ۳۰ سال کف‌بُر شوند و در این باغات باید به دنبال جوانه‌های زایشی بود نه اینکه تنها چوب درخت را هرس کرد که هیچ نقشی در باردهی ندارند و در احداث باغ های جدید باید ارقام جدید، پایه های جدید و تغییرات اقلیمی را مدنظر قرار داد.
 
وی با بیان اینکه نهال‌هایی که برای پهنه‌ها مشخص می‌شود باید بر اساس اقلیم پهنه‌بندی‌ها باشد، خاطرنشان کرد: برای اصلاح درختان باید به پهنه‌بندی، نوع آب و هوا و اقلیم منطقه توجه شود.
 
معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: ۱۰۰ میلیون تومان برای احداث گلخانه در مقایس کوچک پرداخت می‌شود که دستورالعمل آن به زودی ابلاغ و پیشنهاد می شود با ایجاد تشکل ها و اتحادیه احداث و بهره برداری شوند.
 
طهماسبی با تاکید بر ایجاد زنجیره‌های تولید محصولات کشاورزی گفت: از ظرفیت صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استان‌ها و شهرستان‌ها بهره‌گیری شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12189 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 2341 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
3 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
9 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.
رژیم غذایی زنانه! مصرف مكمل‌های روغن ماهی به مدت 10 سال، خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش می‌دهد.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.