سبزی های ضد سرطان


تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبزی‌ها ضد سرطان هستند و می‌توانند سلولهای سرطانی را از بین ببرند.

به گزارش لقمه، گروهی از محققان آمریکایی بر اساس تحقیقات خود دریافتند: سبزی‌ها با تومورهای سرطانی مبارزه می‌کنند که این نتایج چه بسا زمینه را برای درمانی موثر به منظور از بین بردن سرطان که از آن به عنوان طاعون عصر نام برده می‌شود، هموار می‌کند.

تحقیقات در گذشته نشان داده بود که سبزیهای خانواده کلم شامل کلم بروکلی، گل کلم و کلم حاوی عناصر غذایی و ترکیبات طبیعی هستند که با تومورهای سرطانی مبارزه می‌کنند.

محققان آمریکایی در تحقیقات جدید خود دریافتند که کلم بروکلی، کلم و لوبیا سبز درچارچوب یک مکانیزم کاری ژنی، تومورهای سرطانی سینه را مهار کرده و از گسترش آن جلوگیری می‌کند.


این مواد مغذی فوق العاده با خاصیت نابود کنندگی ژن های سرطانی!

متخصصان علوم پزشکی در انستیتو لینوس پائولینگ در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگونه مصرف سبزیجات سبزرنگ فاکتوری موثر برای مقابله با بیماری‌ها است.

مطالعات مختلف نشان داده است که سبزیجاتی مانند کلم بروکلی،‌ گل کلم و کاهو حاوی مواد مغذی ضدسرطانی هستند.


در مطالعه جدید متخصصان که در انستیتو لینوس پائولینگ انجام شد، دریافتند یک ماده کلیدی در کلم بروکلی وجود دارد با عنوان سولفورافان که به سرکوب کردن فرایند تکثیر و رشد سرطان سینه به ویژه از طریق انجام مکانیزمی موسوم به «متیلیشن دی ان آ»، کمک می‌کند.

دکتر امیلی هو استادیار این انستیتو می‌گوید: مکانیزم مزبور در واقع ژن‌های موثر در بروز سرطان را خاموش می‌کند و در کنترل دریافت‌های مولکول‌ وراثتی دی ان آ بعنوان بخشی از ارتباطات ژنتیکی‌اش با سلول‌ها نقش دارد.

دکتر هو تصریح کرد: به طور کلی مصرف سبزیجات بیشتر خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش می‌دهد چون از رشد غیرعادی سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند و این امر در مورد سرطان نیز صدق می‌کند. شرح این مطالعات در مجله تخصصی کلینیکال اپی‌ژنتیک به چاپ رسیده است.




کد: 1301 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ مرداد بازدید: 5435 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
3 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
4 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
5 مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
6 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11 مبارزه با التهاب مفاصل با مصرف کلم بروکلی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشت یا کشاورزی قراردادی چیست؟/ تجربه دیگر کشورها پایگاه خبری لقمه: تجربیات کشورهای دیگر نشان می‌دهد که اجرای طرح کشاورزی یا کشت قراردادی می‌تواند منجر به توسعه و رونق بخش کشاورزی شود.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.