طرز پخت آش کلم باکویی


پایگاه خبری لقمه: در برنامه غذایی ایران ها انواع سوپ و آش وجود دارد که هر کدام طعم و مزه متفاوتی دارند. در اینجا یادگیری این نوع آش هم خالی از لطف نیست و بهتر است طعم متفاوتی از آش ها را نیز تجربه کنید.طرز پخت آش کلم باکویی

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با فرا رسیدن مصل بازار آش و سوپ داغ می شود و برای گرم ماندن بدن این نوع پخت و پز افزایش می یابد. در برنامه غذایی ایران ها انواع سوپ و آش وجود دارد که هر کدام طعم و مزه متفاوتی دارند.

در اینجا یادگیری این نوع آش هم خالی از لطف نیست و بهتر است طعم متفاوتی از آش ها را نیز تجربه کنید.
 
طرز پخت آش کلم باکویی 
 
مواد برای پخت آش کلم باکویی
 
برنج نیمه خیس شده نصف پیمانه
بلغور جو و نخود و لوبیا سفید خیس شده از هر کدام ۱ پیمانه
کلم برگ خرد شده کوچک ۱ عدد
هویج و پیاز نگینی خردشده ۴ عدد هویج و ا عدد پیاز
رشته آش ۱۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلوگرم و مقداری ترخون
فلفل سیاه و نمک و کشک به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم
 
طرز پخت آش کلم باکویی
 
ابتدا پیاز را تف داده تا طلایی شود و حبوبات ذکر شده را که قبلا خیس کردیم و دوبار آبش را عوض کردیم نیز افزدوه و با فلفل سیاه و مقداری آب می گذاریم تا ببپزد.
 
بعد از پخت حبوبات ،هویج و برنج را به همراه بلغور و سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره) و ترخون و کلم به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا لعاب بدهد و حا بیفتد.
 
در مرحله اخر رشته آش را به مواد اضافه می کنیم و با مواد تزئینی آش خوشمزه را به سلیقه خود تزئین می کنیم.
 
مراحم 
برچسب ها: 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تابناک باتو

کد: 13702 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 3504 ساعت: 1:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
4 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
5 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
8 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
9 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
10 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
11 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

  این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.
آب کلم مناسب برای مقابله با کم‌خونی و یبوست اگر احساس خستگی زیادی می‌کنید و دچار کم خونی شده‌اید توصیه می‌کنیم به مدت سه هفته هر روز ۱ لیوان آب کلم نوش جان کنید.