طرز پخت آش کلم باکویی


پایگاه خبری لقمه: در برنامه غذایی ایران ها انواع سوپ و آش وجود دارد که هر کدام طعم و مزه متفاوتی دارند. در اینجا یادگیری این نوع آش هم خالی از لطف نیست و بهتر است طعم متفاوتی از آش ها را نیز تجربه کنید.طرز پخت آش کلم باکویی

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با فرا رسیدن مصل بازار آش و سوپ داغ می شود و برای گرم ماندن بدن این نوع پخت و پز افزایش می یابد. در برنامه غذایی ایران ها انواع سوپ و آش وجود دارد که هر کدام طعم و مزه متفاوتی دارند.

در اینجا یادگیری این نوع آش هم خالی از لطف نیست و بهتر است طعم متفاوتی از آش ها را نیز تجربه کنید.
 
طرز پخت آش کلم باکویی 
 
مواد برای پخت آش کلم باکویی
 
برنج نیمه خیس شده نصف پیمانه
بلغور جو و نخود و لوبیا سفید خیس شده از هر کدام ۱ پیمانه
کلم برگ خرد شده کوچک ۱ عدد
هویج و پیاز نگینی خردشده ۴ عدد هویج و ا عدد پیاز
رشته آش ۱۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلوگرم و مقداری ترخون
فلفل سیاه و نمک و کشک به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم
 
طرز پخت آش کلم باکویی
 
ابتدا پیاز را تف داده تا طلایی شود و حبوبات ذکر شده را که قبلا خیس کردیم و دوبار آبش را عوض کردیم نیز افزدوه و با فلفل سیاه و مقداری آب می گذاریم تا ببپزد.
 
بعد از پخت حبوبات ،هویج و برنج را به همراه بلغور و سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره) و ترخون و کلم به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا لعاب بدهد و حا بیفتد.
 
در مرحله اخر رشته آش را به مواد اضافه می کنیم و با مواد تزئینی آش خوشمزه را به سلیقه خود تزئین می کنیم.
 
مراحم 
برچسب ها: 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تابناک باتو

کد: 13702 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 4198 ساعت: 1:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟ ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
10 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نجات سر یک بچه از زود پز! مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از نجات یک پسر بچه یک سال...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
8 تا از بدترین عادت‌های غذایی هیچ کس بی عیب و نقص نیست و تقریباً هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند اصول تغذیه‌ی سالم را مو به مو رعایت می‌کند حتی خود متخصصان تغذیه.
توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟