ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه


پایگاه خبری لقمه: مصرف سبزیجات کلمی و محصولات سویا با کاهش عوارض درمان سرطان سینه مرتبط است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان دانشگاه جرج تاون آمریکا عنوان می کنند مصرف محصولات سویا نظیر شیر سویا و توفو (پنیر سویا) و سبزیجات کلمی نظیر کلم پیچ، کلم برگ و بروکلی به کاهش عوارض جانبی ناشی از درمان بیماران مبتلا به سرطان سینه کمک می کند.


درمان های مربوط به پیشگیری از عود مجدد سرطان سینه غالباً مانع از تولید یا مصرف استروژن توسط بدن می شود؛ هورمون استروژن می تواند سوخت لازم برای رشد سرطان سینه را تامین نماید.


در نتیجه این بیماران غالباً گُرگرفتگی و عرق های شبانه که معمولا پس از یائسگی وجود دارد را تجربه می کنند.


به گفته محققان، هر چقدر مصرف سویا بیشتر باشد میزان خستگی ناشی از درمان کمتر است.


به گفته محققان، فیتوشیمیایی ها یا مولفه های بیواکتیو مواد خوراکی، نظیر ایزوفلاون های موجود در محصولات سویا و گلوکوزینولات های موجود در سبزیجات کلمی منشاء این فایده و خاصیت هستند.


درحالیکه ایزوفلاون ها با گیرنده های استروژن پیوند خورده و تاثیرات استروژنی را ضعیف می کنند، گلوکوزینولات های موجود در سبزیجات کلمی بر میزان آنزیم های متابولیزکننده که می توانند در تنظیم التهاب و میزان استروژن نقش داشته باشند، تاثیر می گذارند و بدین ترتیب موجب کاهش علائم مرتبط با درمان می شوند.


به گفته سارا نومیورا، سرپرست تیم تحقیق، «این علائم می توانند تاثیر معکوس بر کیفیت زندگی بیمار داشته و منجر به توقف روند درمان توسط بیمار شود.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از :مهر

کد: 13714 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 2957 ساعت: 10:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
2 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
3 کشت ۱۵۰ هزار هکتار سویا، کنجد و آفتابگردان در سال زراعی جاری ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
4 جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
5 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
6 دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
7 واردات ۶۷۰ میلیون دلار لوبیای سویا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 قیمت منطقی تخم‌مرغ شانه‌ای ۱۲ هزار تومان! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
9 افزایش ۲۵ درصدی قیمت نهاده‌ها/ خطر آنفولانزای حادپرندگان در کمین است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
10 ارتباط سویا با سرطان سینه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  با انرژی‌زاترین میوه‌ها آشنا شوید اگر در پایان روز احساس خستگی و بی‌حالی می‌كنید احت...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!
آشنایی با حقه های رژیم لاغری پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی می‌تواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما به‌راستی کدام حقه رژیم‌های لاغری واقعاً کار می‌کند؟
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.