براشت ماهیان گرم آبی تا اوایل اسفندادامه دارد


پایگاه خبری لقمه: آقازاده گفت: در صورت شرایط مطلوب بارندگی پیش بینی می‌شود، امسال تولید ماهیان گرم آبی به ۱۸۵ هزارتن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن آقازاده مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی در گفتگویی، در خصوص آخرین وضعیت تولید ماهیان گرم آبی اظهار کرد: سال گذشته از مجموع سطح زیر کشت 40 هزار هکتار، 16 استان کشور، حدود 185 هزارتن ماهی برداشت شد که امسال در صورت بارندگی مطلوب به این رقم خواهیم رسید.

 
 وی با بیان اینکه برداشت ماهیان گرم آبی از اواسط شهریور آغاز و تا اوایل اسفند ادامه دارد، افزود: باید منتظر ماند و دید که شرایط جوی کشور به کدام سمت و سو خواهد رفت.
 
 آقازاده با انتقاد از وضعیت نامناسب بازار های داخلی و خارجی گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی، افراد اقبال بیشتری نسبت ماهی های ارزان قیمت دارند و به همین خاطر بازار ماهیان گرم آبی تعریف چندانی ندارد.
 
 مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی با بیان اینکه عمده صادرات ماهیان گرم آبی به عراق است، تاکید کرد: شرایط نابسامان سیاسی و امنیتی عراق،کاهش قدرت خرید خانوار در کنار به چرخه در آمدن تولید این گونه ماهیان از جمله دلایل کاهش صادرات به شمار می رود.
 
 به گفته وی سال گذشته مجموع صادرات ماهیان گرم آبی به بازارهای هدف، 18 هزارتن بوده است.
 
برای جلوگیری از واردات نمی توان دور کشور را سیم خاردار کشید
 
 آقازاده در بخش دیگر سخنان خود در خصوص تاثیر واردات تیلاپیا بر بازار ماهیان گرم آبی بیان کرد: تولیدکنندگان داخلی باید در فضای رقابتی به تولید بپردازند، چراکه نمی توان در کشور سیم خاردار کشید و از واردات جلوگیری کرد.
 
 وی ادامه داد: در مواقعی که با انباشت تولید داخل روبرو هستیم از وزیر جهاد کشاورزی و متولیان بازار تقاضا داریم که میزان واردات را افزایش ندهند، چراکه این امر اجحاف در حق تولیدکنندگان داخلی است.
 
 مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی با بیان اینکه بخشی از مشکلات تولیدکنندگان درون تشکیلاتی است، یادآور شد: ارائه ندادن تسهیلات ارزان قیمت، عدم ساماندهی بازار و مقابله با دلالان بخشی از مشکلات تولیدکنندگان به شمار می رود که ناشی از برنامه ریزی های نامناسب سازمان شیلات است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13354 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 2639 ساعت: 2:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و ف...

  پسته بخورید تا قند مواد غذایی جذب شود مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد خوردن روزانه پسته مو...

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با بوی بد دهان به طور قطعی خداحافظی کنید در روش درمان بوی بد دهان با لیزر،مراقبتهای ویژه ی پس از جراحی نیز حذف می گردد، به طوری که پس از پایان یافتن جلسه درمان،بیمار می تواند بر خلاف روش جراحی متداول به راحتی غذا مصرف کند.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.
چربی های خون را این گونه کنترل کنید کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود.