پیشگیری از آب مروارید با این فرمول غذایی


پایگاه خبری لقمه: آب مروارید بیماری است که در آن لایه‌ای مات روی عدسی چشم شکل می‌گیرد. اگر نابینایی موقت به واسطه نور‌های روشن یا هاله‌ای زرد رنگ در دید خود را تجربه می‌کنید، ممکن است با علائم ابتلا به آب مروارید مواجه باشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، توانایی مشاهده رنگ ها، اشکال، و بافت های مردم و محیط اطراف تا زمانی که قدرت بینایی شما دچار مشکل نشود به طور معمول چیزی است که کمتر مورد توجه قرار می گیرد.

 
پیشگیری از آب مروارید با افزایش مصرف فلاونوئیدها
 
اگر بالای 40 سال سن دارید، متاسفانه این امکان وجود دارد یکی از هر شش نفری باشید که در نهایت با یک مشکل بینایی به نام آب مروارید مواجه می شوند.
 
زمانی که به 80 سالگی می رسید، خطر ابتلا به آب مروارید به 50 درصد افزایش می یابد. اگر به دیابت مبتلا باشید، شرایط وخیم‌تر می شود و خطر ابتلا به آب مروارید حتی در سنین کمتر نیز تا 60 درصد افزایش می یابد.
 
آب مروارید بیماری است که در آن لایه ای مات روی عدسی چشم شکل می گیرد. اگر دید کدر یا غبار آلود، تاری دید، بروز نقاطی در دید، نابینایی موقت به واسطه نورهای روشن یا هاله ای زرد رنگ در دید خود را تجربه می کنید، ممکن است با علائم ابتلا به آب مروارید مواجه باشید. بر همین اساس، مراجعه به چشم پزشک برای بررسی دقیق شرایط توصیه می شود.
 
در شرایطی که دلیل دقیق ابتلا به آب مروارید مرتبط با سن می تواند با چیزهای مختلفی مرتبط باشد، کارشناسان می دانند که افراد مبتلا به دیابت به واسطه تغییر در میزان قند خون خود در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این شرایط قرار دارند.
 
قند در چشم های شما چندان شیرین نیست
 
چشم با مایعی حاوی اکسیژن و مواد مغذی تغذیه می شود، که به این اندام در ارائه عملکرد درست کمک می کند. قند بالا در جریان خون بر این مایع چشمی تاثیرگذار است و آنزیم های خاصی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. در نتیجه، این تغییرات روشی که پروتئین های ساختاری چشم عدسی چشم را شکل می دهند، تغییر داده و موجب به هم پیوستن آنها و بروز کدری در دید می شوند.
 
خوشبختانه، عمل جراحی آب مروارید در حال حاضر به راحتی انجام می شود، که در آن عدسی کدر شده با یک عدسی مصنوعی جایگزین می شود. اما در شرایطی که عمل جراحی آب مروارید یکی از شایع‌ترین جراحی هایی است که انجام می شود، اما پرهیز از بروز این شرایط همچنان گزینه بهتری محسوب می شود.
 
مهم‌ترین اقدام در زمینه پیشگیری از آب مروارید کنترل سطوح قند خون است، زیرا اگر بتوانید سطوح A1c را حتی به میزان یک درصد کاهش دهید، شما می توانید خطر ابتلا به آب مروارید را تا 19 درصد کاهش دهید.
 
همچنین، شما می توانید بر مصرف برخی مواد غذایی که محافظت بیشتری در این زمینه ارائه می کنند، متمرکز شوید.
 
با استفاده از عدسی چشم حیوانات، پژوهشگران آزمایش های مختلفی را انجام داده و دریافتند که برخی فلاونوئیدها می توانند محافظت در برابر برخی فرآیندها که قند محرک آنها است و به شکل گیری آب مروارید منجر می شوند، ارائه کنند.
 
در شرایطی که برخی از فلاونوئیدها تنها به صورت جزئی در آزمایشگاه در دسترس بوده اند، چهار فلاونوئید خاص به راحتی در طیف گسترده ای از مواد غذایی وجود دارند.
 
آپیجنین (Apigenin) : در جعفری، کرفس، رزماری، ارگانو، آویشن، ریحان، بابونه، میخک، بادرنجبویه، آرتیشو، اسفناج، نعناع بیابانی، و شیرین بیان یافت می شود.
 
بیکالین (Baicalein) : در پیازها و دو گیاه دارویی سنتی چینی به نام های بشقابی (Skullcap) و گل صد تومانی علفی (Paeonia Lactiflora) یافت می شود.
 
ژنیستئین (Genistein) : در محصولات سویا مانند توفو، شیر سویا، آرد سویا، پروتئین سویا، تمپه، ناتو، و میسو یافت می شود.
 
کریزین (Chrysin) : در گل ساعتی، بابونه، قارچ ها، و موم عسل یافت می شود.
 
کشف جالب توجه دیگر این بود که اگرچه مکمل های فلاونوئیدها می توانند مفید باشند، یکی از چالش های اصلی افزایش هرچه بیشتر فراهمی زیستی آنها است. جذب مکمل های فلاونوئید به اندازه فلاونوئیدهایی که به صورت مستقیم از غذا دریافت می شوند، کارآمد به نظر نمی رسد.
 
بر همین اساس، بهترین اقدام مصرف مواد غذایی است که پیش‌تر به برخی از آنها اشاره شد تا هرچه بیشتر فلاونوئیدهایی که با آب مروارید مقابله می کنند را از رژیم غذایی روزانه خود دریافت کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 13402 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان بازدید: 2647 ساعت: 9:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
6 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
8 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسم واقعی و درست شب یلدا چیست؟+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: یلدا برگرفته از واژه ای سریانی است و این شب در منابع دیگر فارسی، نام دیگری دارد.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری از مواد غذایی گرم و مغذی، می‌توانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »