طرز تهیه مرحله به مرحله دونات خانگی


دونات یکی از پرطرفدارترین شیرینی های امروزی است که شما می توانید خیلی آسان آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

آرد        4 لیوان و نیم
روغن مایع      1استکان چایخوری
شیر          1استکان چایخوری
تخم مرغ         3 عدد
شکر         4 قاشق سوپخوری
آب    به مقدار لازم
مایع خمیر     1قاشق مرباخوری
 

 

طرز تهیه

1. مایع خمیر را با آرد و شکر مخلوط می کنیم.

2. آرد را در ظرفی می ریزیم و وسط آن را گود می کنیم و روغن مایع و شیر و تخم مرغ را به آرامی می ریزیم تا به خرد آرد برود.

3. خمیر را عمل می آوریم و می گذاریم کمی استراحت کند.

4. خمیر را در اندازه یک نارنگی کوچک چانه می کنیم و روی یک سینی چرب می چینیم و روی آن را دستمال مرطوب می اندازیم.

5. بعد از یک ساعت روی چانه ها با یک کاتر کوچک در می آوریم و به آن شکل دونات می دهیم.

6. دونات ها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا رنگ آنها طلایی شود.

 

 

7. برای تزیین و خوشمزه تر شدن دونات ها می توانید از سس شکلات یا پودر قند استفاده نمایید.

 

دستور: فرزانه جوادی

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7805 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ دي بازدید: 8679 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
2 بهترین ادویه های ترکیبی و بهترین کاربردشان ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
3 این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد
4 مواد غذایی اعتیاد آور ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند
5 چه شیرینی را از کدام قنادی بخریم؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.
بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.