ارتباط آسپرین با سرطان دستگاه گوارش


پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، افراد در معرض خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش می توانند با مصرف روزانه آسپرین این ریسک را کاهش دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طبق مطالعه ای متشکل از ۶۰۰ هزار نفر، افرادی که روزانه آسپرین مصرف می کردند با کاهش قابل توجه ریسک ابتلا به سرطان دستگاه گوارش مواجه بودند.

 
طبق یافته های مطالعه، بیمارانی که روزانه آسپرین مصرف می کردند ۴۷ درصد با کاهش ابتلا به سرطان های کبد و مری روبرو بودند.
 
همچنین سرطان معده تا ۳۸ درصد، سرطان لوزالمعده (پانکراس) تا ۳۴ درصد و سرطان کلورکتال (روده بزرگ) تا ۲۴ درصد کاهش یافت.
 
سرطان سیستم گوارش همچنان موجب مرگ های متعددی در جهان می شود.
 
سرطان های کلورکتال، معده و لوزالمعده جز پنج سرطان کشنده اول در دنیا هستند و سرطان های دستگاه گوارش ۳۰.۱ درصد کل مرگ های ناشی از سرطان را تشکیل می دهند.
 
تاثیر مصرف بلندمدت آسپرین در کاهش چشمگیر ابتلا به سرطان های خون، ریه و پوستات و برخی سرطان های سینه، مثانه، کلیه و «مولتیپل میلوما» مشاهده شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 13413 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان بازدید: 2993 ساعت: 1:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون بیشتر گیاهان، سبزیها و میوه‌ها به علت فیبر و الیاف...

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس مردی که در دهه ۵۰ به خاطر خانواده پر جمعیتش تیتر یک روزنامه‌های کشور شد.دو گوسفند، ۵۰ کیلو برنج، ۲۰ کیلو آرد، هفت کیلو حبوبات، چهار کیلو روغن، یک کیلو چای و ۱۰ کیلو قند و شکر مصرف روزانه خانه آن‌ها بود.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟ یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.