تغذیه در بحران و بلایای طبیعی


پایگاه خبری لقمه: یکی از موضوعات مهم در طی بلایای طبیعی از جمله زلزله تامین انرژی و غذا کافی برای افراد آسیب دیده است.باید یه این موضوع توجه کرد که برخی گروه ها نظیر کودکان زنان باردار و شیرده بیشترین نیاز تغذیه ای برای جلوگیری از سوتغذیه را دارا می باشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، تامین جیره ی غذایی مناسب برای افراد باید به صورت زیر باشد: 

 
* میزان انرژی هر جیره ی غذایی باید 2100 کیلو کالری باشد. جیره ی غذایی باید میزان کافی پروتیین(10 تا 15 درصد) , املاح معدنی و ویتامین ها را دارا باشد.
 
* ترجیح بر این است غذاهای کاملا پخته در دسترس افراد قرار گیرد.
 
* در دسترس قرار دادن میوه ها و سبزی های کامل ضدعفونی شده به منظور تامین ویتامین های ضروری بدن عامل حیاتی است.
 
* توصیه می شود توزیع مکمل های مولتی ویتامین در زنان باردار و کودکان به منظور رشد کافی و جلوگیری از سوتغذیه انجام شود.
 
* در صورت طولانی شدن  شرایط غیر عادی بعد از بلایای طبیعی توصیه می شود همواره کودکان پایش شوند تا خطر سوتغذیه کاهش پیدا کند. 
 
* بررسی وزن برای قد در کودکان شاخص مناسب سو تغذیه است.
 
* در بزرگسالان همواره شاخص توده بدنی و اندازگیری محیط وسط بازو، لازمه تشخیص سوتغذیه است.
 
* استفاده از کنسرو های ماهی و گوشت و لوبیا به طوری که کنسرو قبلا جوشیده شود مناسب شرایط بحران است.
 
* همچنین به دلیل عدم دسترسی به آب کافی مصرف کمپوت میوه ها نیز راهکار مناسبی است.
 
* مصرف بیسکوییت های ساده به دلیل عدم دسترسی به نان جهت تامین انرژی افراد توصیه می شود.
 
* مصرف آب آشامیدنی سالم همواره در جهت عدم ابتلا به عفونت ها توصیه می شود.
 
* مصرف انواع آجیل و مغز ها برای تامین ویتامین در افراد و گروه های حساس ضروری است.
 
 
نویسنده: آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه 
 
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13452 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان بازدید: 269 ساعت: 9:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آغاز احداث مراکز بهداشتی و درمانی مناطق زلزله‌زده با حضور وزیر بهداشت ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
2 توزیع اقلام مصرفی در بین زلزله زدگان کرمانشاه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 آغاز ساخت خانه‌های بهداشت در مناطق زلزله زده ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4 دولت به کمک گندمکاران مناطق زلزله زده آمد/نرخ خرید تضمینی سریع تر اعلام شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
5 آب آشامیدنی زلزله‌زدگان گل‌آلود است/ ۲۵هزار دفترچه آذوقه توزیع شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
6 آموزش رایگان دانشگاه فنی و حرفه ای به دامداران و کشاورزان زلزله زده کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 ٧٩٠ تن جو توزیع شد/کشاورزان به نایلون نیاز دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
8 وزارت بهداشت بحران زلزله را بخوبی مدیریت کرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
9 وزیر جهاد کشاورزی ‌به کرمانشاه می‌رود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
10 با دستور وزیر بهداشت، رسیدگی به مصدومان حادثه زلزله ادامه خواهد داشت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 توزیع "جو" رایگان بین دامداران مناطق زلزله‌زده ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رابطه آب سرد و سکته قلبی آب سرد سبب اسپاسم و گرفتگی رگ های قلب می شود و خط...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید! ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

٩ ماده‌ی غذایی برای بهتر گذراندن زمستان راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 9 ماده‌ی غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
آیا رنگها بر ذائقه تاثیر میگذارند؟ نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، رنگ هایی که برای منزل انتخاب می کنید می تواند روی ذائقه اعضای خانواده تأثیر بگذارد، خواب را بهبود دهد و حتی زندگی را بانشاط کند! اما چگونه؟
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!