به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، تامین جیره ی غذایی مناسب برای افراد باید به صورت زیر باشد:
* میزان انرژی هر جیره ی غذایی باید 2100 کیلو کالری باشد. جیره ی غذایی باید میزان کافی پروتیین(10 تا 15 درصد) , املاح معدنی و ویتامین ها را دارا باشد.
* ترجیح بر این است غذاهای کاملا پخته در دسترس افراد قرار گیرد.
* در دسترس قرار دادن میوه ها و سبزی های کامل ضدعفونی شده به منظور تامین ویتامین های ضروری بدن عامل حیاتی است.
* توصیه می شود توزیع مکمل های مولتی ویتامین در زنان باردار و کودکان به منظور رشد کافی و جلوگیری از سوتغذیه انجام شود.
* در صورت طولانی شدن شرایط غیر عادی بعد از بلایای طبیعی توصیه می شود همواره کودکان پایش شوند تا خطر سوتغذیه کاهش پیدا کند.
* بررسی وزن برای قد در کودکان شاخص مناسب سو تغذیه است.
* در بزرگسالان همواره شاخص توده بدنی و اندازگیری محیط وسط بازو، لازمه تشخیص سوتغذیه است.
* استفاده از کنسرو های ماهی و گوشت و لوبیا به طوری که کنسرو قبلا جوشیده شود مناسب شرایط بحران است.
* همچنین به دلیل عدم دسترسی به آب کافی مصرف کمپوت میوه ها نیز راهکار مناسبی است.
* مصرف بیسکوییت های ساده به دلیل عدم دسترسی به نان جهت تامین انرژی افراد توصیه می شود.
* مصرف آب آشامیدنی سالم همواره در جهت عدم ابتلا به عفونت ها توصیه می شود.
* مصرف انواع آجیل و مغز ها برای تامین ویتامین در افراد و گروه های حساس ضروری است.
نویسنده: آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه
نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است