شناسایی فاکتورهای پرخطر «بی اشتهایی عصبی»


پایگاه خبری لقمه: بی اشتهایی عصبی نوعی اختلال روانی در غذا خوردن است که در آن بیمار از خوردن غذا به میزان کافی و با وجود گرسنگی، امتناع می‌ورزد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بی اشتهایی عصبی موجب می شود فرد کمتر غذا خورده و در نتیجه در معرض یک کاهش وزن خطرناک قرار گیرد.

معمولا افراد در دوره نوجوانی یا اوایل جوانی دچار بی اشتهایی عصبی می شوند و این عارضه در زنان شیوع بیشتری دارد.

محققان برخی از علائم هشداردهنده بی اشتهایی را به شرح زیر عنوان می کنند:

- نگرانی خاص در مورد وزن و شکل بدن؛

- داشتن اختلال اضطراب در دوره کودکی؛

- داشتن تصویر منفی از خود؛

- داشتن مشکل خوردن در طول اوایل دوره کودکی؛

- سعی بر عالی و بی نقص بودن از لحاظ اندامی؛

- تمرکز وسواسانه بر پیروی از اصول و قواعد مرتبط با حفظ تناسب اندام.

بی اشتهایی عصبی با علائمی چون خوردن مقدار بسیار کم غذا با کالری بسیار اندک، قطع شدن قاعدگی، فشار خون پایین، کمبود چربی در بدن، زردی و رنگ پریدگی پوست و افسردگی بروز می‌یابد و در صورت عدم ارجاع به متخصصین برای آغاز پروسه درمان به بیماری‌های قلبی و دیگر بیمارهای مرگبار خواهد انجامید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13529 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر بازدید: 714 ساعت: 11:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين
2 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
3 داروی ضد شپش سر درمان قطعی کرونا در آزمایشگاه ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
4 انتقاد از عدم تطابق سیاست کالایی با آمارها ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
5 سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
6 افزایش ۴۰ درصدی مصرف آب در بعضی از مناطق کشور نسبت به سال گذشته ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
7 این هفت روش درمان کرونا تقلبی هستند ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۷ اسفند
8 راز ماندگاری شیر عالیس بیرون از یخچال و بدون مواد نگهدارنده ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
9 تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
10 قیمت سیر و زنجبیل در بازار چقدر باید باشد؟ ۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ اسفند
11 برگزاری نمایشگاه عکس و نقاشی «آیین یلدا» به تعویق افتاد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت