چگونه از بوی بد سیر خلاص شویم ؟


پایگاه خبری لقمه: از بین بردن بوی سیر یک معضل جهانی است و در عین حال سیر یکی از چاشنی‌های محبوب دنیا محسوب می‌شود و تقریبا در هر فرهنگ غذایی از آن استفاده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طرفداران طعم سیر همیشه بدنبال این هستند که چگونه می توانند بوی سیر را از بین ببرند؟

 
عطر و طعم سیر شدید است و می تواند طعم های دیگر را در یک ظرف تحت تاثیر خود قرار دهد. علاوه بر این بوی سیر برای برخی افراد به هیچ وجه خوشایند نیست در حالیکه برای بسیاری عجیب است که عده ای بیش از حد از آن استفاده می کنند. در این مقاله به روش هایی برای از بین بردن بوی سیر ارائه می شود.
 
بوی سیر به چه دلیل است؟
 
ترکیبات مهم فراری که موجب بوی سیر در دهان می شود عبارتند از: آلیل متیل سولفید، آلیل متیل دی سولفید، آلیل مرکاپتان، دی آلل دی سولفید، دی متیل دی سولفید و متیل مرکاپتان و مقادیر جزئی دی متیل سلنید. سایر ترکیبات گوگرد نیز وقتی آلیسین سیر در معده و کبد شکسته می شود، تولید می گردند. برای از بین بردن بوی سیر از خانه می توانید چند ساعت پنجره خانه را باز بگذارید و یا این که یک ظرف یا کاسه ای از جوش شیرین را در اتاقی که بو گرفته است قرار دهید
 
بوی سیر تا چند ساعت می ماند؟
 
آلیل متیل سولفید به سرعت تجزیه نمی شود و زمان مقدار قابل توجهی پس از مصرف در بدن باقی می ماند و این باعث می شود بوی سیر به مدت چند ساعت و یا حتی چند روز (۱ تا ۲ روز) پایدار بماند.
 
 
روش های از بین بردن بوی سیر از دهان
 
برای رفع بوی سیر از دهان، شستشوی دهان تاثیر زیادی ندارد. می توانید از روش هایی که در ادامه بیان می شود استفاده نمایید.
 
سیب بخورید!
 
همه ما می دانیم که اگر سیبی را ببرید و بیرون بگذارید، قهوه ای می شود. این رنگ توسط یک آنزیم ایجاد می شود که تنها کار آن کم کردن جذابیت میوه نیست، بلکه به عنوان یک دئودورانت طبیعی برای بوی بد سولفید های ناشی از سیر در دهان عمل می کند.
 
آب لیمو بنوشید
 
وقتی سیر خرد شده مصرف می کنید، نوشیدن آبلیمو در از بین بردن بوی سیر موثر است. اسید موجود در آب لیمو، آلینیناز را خنثی می کند، آلینیاز، آنزیمی است که هنگام خرد کردن سیر تولید می شود و باعث بوجود آمدن بوی ناخوشایند آن می شود.
 
چای سبز
 
در چای سبز، آنتی اکسیدان هایی به نام پلی فنول، بسیار زیاد است. همانند آنزیم های سیب، پلی فنول ها، مواد شیمیایی را باعث بوجود آمدن بوی سیر می شود از بین ببرد.
 
استفاده از قاشق فولادی!
 
قاشق چایخوری فولادی را در اطراف دهان خود بگذارید. تمام سطوح پوست، از جمله کل زبان و طرفین دهان را با قاشق لمس کنید. قاشق را به سمت بالا بچرخانید تا بتوانید زبان خود را به عقب برگردانید، استفاده از قاشق فولادی در از بین بردن بوی سیر موثر است.
 
روش های از بین بردن بوی سیر از دست
 
پوست مرطوب یکی از مرکبات دلخواه خود را در آب رنده کرده و اجازه دهید سرد شود. سپس آن را به روی دست خود بمالید. می توانید از اسپری کردن برای این کار استفاده کنید.
 
 
دست های خود را روی فولاد بمالید و یا این که از صابون فولادی استفاده نمایید. به صورت تئوری، فولاد با گوگرد عکس العمل نشان داده و باعث خنثی کردن بوی سیر می شود. این کار برای برخی جواب داده است و برای برخی خیر.
 
می توانید از صابون و فولاد ضد زنگ استفاده کنید. صابون را روی دستان خود بگذارید و از یک قاشق فولادی ضدزنگی تمیز استفاده کنید تا آن را در دستان خود قرار پخش کنید، حتی بین انگشتان دست.
 
 
روش های رفع بوی سیر از خانه
 
برای از بین بردن بوی سیر از خانه می توانید چند ساعت پنجره خانه را باز بگذارید و یا این که یک ظرف یا کاسه ای از جوش شیرین را در اتاقی که بو گرفته است قرار دهید.
وقتی سیر خرد شده مصرف می کنید، نوشیدن آبلیمو در از بین بردن بوی سیر موثر است. اسید موجود در آب لیمو، آلینیناز را خنثی می کند، آلینیاز، آنزیمی است که هنگام خرد کردن سیر تولید می شود
 
روش های از بین بردن بوی سیر از غذا
 
برای این که شدت بوی سیر را از غذای خود کم کنید می توانید از روش های زیر استفاده نمایید.
 
دمای غذا را بیشتر کنید
 
شما می توانید شدت بوی سیر را با خنثی کردن آلیناز کاهش دهید. راه این کار با گرما است. با پختن سیر در دمای بالاتر از ۱۴۰ درجه فارنهایت، شما می توانید آلیناز را خنثی کرده و طعم سیر را تحمل کنید.
 
از گیاهان معطر استفاده کنید
 
گیاهان یکی دیگر از راه های خوب برای رفع عطر و طعم سیر هستند. گیاهان تازه مانند گشنیز، جعفری و ریحان می توانند برای مقابله با طعم سیر اضافی کمک کنند؛ با این حال، شما باید از آن ها به صورت متعادل استفاده کنید. استفاده بیش از حد از آن ها می تواند غذا را تلخ کند.
 
مواد خامه ای به غذای خود اضافه کنید
 
با استفاده از مواد خامه ای مانند لبنیات، می توانید یک سس خامه ای درست کنید. همچنین مواد غیر لبنی مانند شیر نارگیل وجود دارد که برای خوراکی ها و غذاهای جنوب شرقی آسیا مناسب است.
 
صرف نظر از اینکه کدام ماده حاوی خامه را استفاده می کنید، این سس می تواند سیر را رقیق کرده و تیزی آن را کاهش دهد تا غذای شما خوشمزه تر شود.
 
استفاده از مواد اسیدی
 
ترشی موادی مانند آبلیمو و یا حتی سرکه می تواند توجه زیاد به شدت سیر را کاهش دهد. این که از کدام ماده اسیدی و چقدر از آن استفاده می کنید بستگی به غذایی دارد که می پزید و این ترجیح شماست. نکته مهم این است که از آن به صورت متعادل استفاده کنید تا غذایتان زیاد ترش نشود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :برترین ها

کد: 13588 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر بازدید: 3748 ساعت: 10:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
3 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
5 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
6 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
9 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
10 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
11 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ده خاصیت شکلات خوردن آنها که مرتباً شکلات می خورند کار مفیدی برای قلب ش...

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
میوه‌ای كه مژه‌ها را پرپشت می‌كند! یکی از خاصیت هایی که به دارد پرپشت کردن مژه های تان است.