فاهیتای مرغ و گوشت


پایگاه خبری لقمه: در اینجا طرز تهیه فاهیتا این غذای مکزیکی رو به طور کامل داریم، هم با مرغ، هم با گوشت و به همراه مخلفات.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در اینجا طرز تهیه فاهیتا این غذای مکزیکی رو به طور کامل داریم، هم با مرغ، هم با گوشت و به همراه مخلفات.

 
طرز تهیه  فاهیتای مرغ و گوشت  
مواد لازم:
 
روغن زیتون                ۱/۴ پیمانه
پودر فلفل چیلی          ۳ قاشق غذاخوری
سس ورچستر شایر     ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره                    ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز                  ۳ حبه
سیر                         ۳ عدد
لیمو                         ۱ قاشق غذاخوری
شکر                        ۱ قاشق چای خوری
نمک                         ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه                ۱۴۰۰ گرم
سینه مرغ                 ۱۴۰۰ کیلوگرم
گوشت استیک           ۹۰۰ گرم
لوبیا چیتی                 ۶ حبه
سیر                         ۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز      ۲ عدد
فلفل دلمه ای نارنجی  ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز      ۱ عدد
پیاز                           ۱۲ برش
بیکن گوشت               ۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی          ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره                    ۱ قاشق چای خوری
نمک                         ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه                 ۵ عدد
گوجه فرنگی               ۳ عدد
فلفل هالوپینو              ۱/۲ عدد
پیاز                           ۱ مشت
گشنیز                      ۱/۲ عدد
لیمو                         ۲ عدد متوسط
پیاز                           ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز      ۱ عدد
فلفل دلمه ای نارنجی   ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز      ۱ عدد
فلفل دلمه ای زرد        ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون                ۳۰ عدد
نان ترتیلا                   ۴۵۰ گرم
پنیر چدار                   ۱ پیمانه
خامه ترش                 ۵ عدد
لیمو
 
آماده کردن مواد برای تهیه فاهیتای مرغ و گوشت:
۱- سیرها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۲- لوبیا رو برای ۵ تا ۶ ساعت یا از شب قبل در آب سرد خیس کنید. برای استفاده اون‌ها رو آبکش کنید.
۳- دانه‌های فلفل دلمه ای ها رو جدا کنید. برای لوبیای فیستا فلفل دلمه‌ای‌ها رو نگینی خرد کنید. برای سبزیجات همراه فاهیتا فلفل دلمه‌ای‌ها رو به شکل نوارهای باریک برش بزنید.
۴- پیاز‌ها رو پوست بگیرید و خرد کنید.
۵- بیکن گوشت رو خرد کنید.
۶- گوجه‌فرنگی‌ها رو خرد کنید.
۷- دانه‌های فلفل‌های هالوپینو رو خارج کنید و بعد اون‌ها رو ریز خرد کنید.
۸- برگ و شاخه‌های ترد گشنیز رو هم خرد کنید.
۹- پنیر رو رنده کنید.
۱۰- به جای خامه ترش از ترکیب ۱ پیمانه ماست و ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین استفاده کنید.
فاهیتای مرغ و گوشت از مجموعه دستورغذایی های فود نت‌ورک هست که در سایت آشپزباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.
 
برای تهیه سس مزه‌دار کننده، نصف پیمانه روغن زیتون رو با یک چهارم پیمانه پودر فلفل چیلی، ۳ قاشق غذاخوری سس ورچسترشایر، ۱ قاشق غذاخوری پودر زیره، نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز، ۳ حبه سیر و آب ۳ عدد لیمو در مخلوط کن بریزید و بزنید. بعد ۱ قاشق غذاخوری شکر، ۱ قاشق چای خوری نمک و نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه رو اضافه کنید.
 
دوباره مواد رو بزنید تا کاملا یکدست بشه.گوشت و مرغ رو در ۲ ظرف جداگانه بذارید و سس رو روی اون ها بریزید و خوب روی اون‌ها بمالید. روی ظرف‌ها رو با سلفون بپوشونید و برای ۴ تا ۶ ساعت در یخچال بذارید.برای تهیه لوبیا فیستا، لوبیا رو در قابلمه بریزید. ۶ عدد سیر خرد شده، ۲ عدد از هر فلفل دلمه‌ای سبز، نارنجی و قرمز نگینی خرد شده، ۱ عدد پیاز خرد شده رو اضافه کنید. در قابلمه به قدری آب بریزید که روی مواد رو بپوشونه. بعد بیکن گوشت، ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی، ۱ قاشق چای خوری از هر کدام پودر زیره، نمک و فلفل رو به اون ها اضافه کنید. مواد رو هم بزنید و بذارید تا بجوشه. حرارت رو کم کنید و بذارید برای حدود ۲ ساعت تا لوبیا نرم بشه، قل بزنه.
 
حواستون به سطح آب لوبیا باشه. اگه خواستید که لوبیا خیلی آبکی نشه، مقداری از آب اون رو با ملاقه بردارید.برای تهیه سالسا، گوجه‌فرنگی، فلفل هالوپینو، نصف ۱ عدد پیاز و گشنیز خرد شده رو رو با هم ترکیب کنید. آب نصف عدد لیمو و کمی نمک به اون‌ها اضافه کنید.برای تهیه سبزیجات همراه فاهیتا، ۲ عدد پیاز متوسط، ۱ عدد از هر فلفل دلمه ای سبز، نارنجی، زرد و قرمز (خرد شده به شکل نوارهای باریک) رو با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کنید. به اون‌ها قدری نمک و فلفل سیاه بزنید.وقتی آماده پختن بودید، گریل رو روشن کنید.
 
مرغ رو برای حدود ۴ دقیقه از هر طرف تا مغزپخت بشه، بپزید. گوشت رو از هر دو طرف برای حدود ۵ دقیقه تا مغزپخت بشه، بپزید. اون‌ها رو از روی حرارت بردارید و برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار بذارید و بعد برش بزنید. سبزیجات رو هم برای حدود ۱۰ دقیقه گریل کنید. اون‌ها رو هر از گاهی هم بزنید.نان‌ها رو در فویل بپیچید و اون‌ها رو هم با گریل گرم کنید. تکه‌های مرغ، گوشت و سبزیجات رو در نان‌های گرم پر کنید و به همراه لوبیای فیستا، سالسا، پنیر رنده شده، خامه ترش و برش‌های لیمو سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپزباشی

کد: 13599 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر بازدید: 2893 ساعت: 3:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند دلیل خوب برای مصرف بیشتر سیر سیر برای پیشگیری از دیابت نوع 2 نیز موثر است. به خاطر این که ترکیبات آن به کبد کمک می‌کند تا مازاد قند خون را دفع کند.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
خون در مدفوع نشانه چیست؟ وجود خون در مدفوع یا خونریزی‌های واضح از ناحیه مقعد دلایل زیادی دارد و خوشبختانه در بیشتر موارد هم بررسی‌های پزشکی نشان می‌دهد خطرناک نیستند و راحت با دارو یا جراحی برطرف می‌شوند ولی اهمیت تشخیص علت دقیق خونریزی آنقدر مهم است که به هیچ وجه نباید مراجعه به مطب پزشک را حتی یک روز هم به تعویق انداخت.