به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طرز تهیه سالسا رو به شما آموزش می دهیم.سالسا یه سس دیپ که معمولا با پایه گوجهفرنگی تهیه میشه.
طرز تهیه سالسا و چیپس ترتیلا
مواد لازم:
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۱/۲ عدد متوسط
فلفل هالوپینو ۱ عدد
گشنیز ۱/۴ پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن گیاهی به میزان لازم
نان ترتیلا ۱۲ عدد
آماده کردن مواد برای تهیه سالسا و چیپس ترتیلا:
۱- گوجهفرنگیها رو خرد کنید.
۲- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- دانههای فلفل هالوپینو رو جدا کنید و بعد اونها رو ریز خرد کنید.
۴- گشنیزها رو ریز خرد کنید.
۵- از نان ترتیلا تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید. اونها رو روی هم بذارید و به ۶ قسمت برش بزنید.
سالسا و چیپس ترتیلا از مجموعه دستورغذایی های فود نتورک هست که در سایت آشپزباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.
برای تهیه سالسا، در کاسه کوچکی، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل هالوپینو و گشنیز رو با هم ترکیب کنید.
به اونها نمک و فلفل سیاه بزنید. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و برای ۱ ساعت کنار بذارید.
برای تهیه چیپس ترتیلا، در ماهیتابه تا ارتفاع ۵ سانتیمتر روغن بریزید. روغن رو تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. حرارت رو زیاد کنید و نانها رو در چند نوبت برای حدود ۲ دقیقه تا طلایی بشن، سرخ کنید. چیپسها رو از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
بذارید تا خنک بشن و قدری نمک به اون ها بزنید و به همراه سالسا سرو کنید.
نقل از :آشپزباشی