کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج


طبق گفته اعضای اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فرآورده های حجیم شده بر پایه ذرت، علت افزایش قیمت این محصولات، افزایش نرخ مواد اولیه بوده که منجر به کاهش تقاضا در بازار داخل شده و علاوه بر این صادرات انواع چیپس هم کاهش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، لیدا جهانیان، اظهار کرد: افزایش قیمت در کالاها به جز کالاهای اساسی به شرکت‌ها واگذار شده و بر مبنای قیمت مواد اولیه تعیین می‌شود. از طرف دیگر قیمت بسیاری از کالاها به صورت ماهانه افزایش پیدا می‌کند. شرکت‌ها هم بر اساس قیمت مواد اولیه و کالاهای خود را عرضه می‌کنند و تاکنون قیمت‌گذاری خارج از تعادل نداشتیم.  
 
وی با بیان اینکه تقریباً قیمت تمام مواد اولیه افزایش داشته، تصریح کرد: برای مثال فقط یک قلم روغن در اوایل سال جاری از ۷۵۰۰ تومان به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده و حدود ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته است.  
 
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فرآورده های حجیم شده بر پایه ذرت در پاسخ به سوالی درباره آمار تولید و صادرات هم گفت: برخی اعضای انجمن صادرات هم دارد اما اطلاعات دقیقی در این رابطه نداریم این در زمینه تولید هم اطلاعات بر اساس پروانه های تولید است و اطلاعات دقیقی در دست نیست.  
 
البته به گفته وی در گذشته صادرات به عراق زیاد بود، اما به دلیل اختلاف تعرفه گمرکی و اینکه در مواردی عراق جلوی صادرات را گرفته، صادرات انواع چیپس و فرآورده های حجیم شده بر پایه ذرت خیلی محدود شده است. چراکه عراق هم واردات محصولاتی که تولید داخل داشتند را ممنوع کرده است.  
 
سید مهدی رضوی، دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فرآورده های حجیم شده بر پایه ذرت نیز در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با کاهش تقاضای این محصولات گفت: با توجه به گران شدن انواع چیپس و فرآورده‌های حجیم شده بر پایه ذرت به دلیل افزایش قیمت شدید مواد اولیه و بسته بندی و همچنین وضعیت اقتصادی مردم، تقاضا کاهش پیدا کرده است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 14507 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر بازدید: 1779 ساعت: 9:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
2 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
3 عوامل موثر در افزایش میل به مصرف خوراکی‌های شور چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
4 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
5 وقتی افسردگی را می خورید! ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
6 بسته های چیپس کارخانه ای سرطان زا است ؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
7 مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
8 آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
9 نگرانی چیپسی‌ها از کمبود روغن پالم ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
10 داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.
چرا نباید با پرخورها ازدواج کنید! اگر یکی از زوج ها چاق باشد و اهمیتی به تناسب اندام خود ندهد احتمال آنکه همسرش نیز چاق شود 37 درصد بیشتر است.