نگرانی چیپسی‌ها از کمبود روغن پالم


دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک گفت: به دلیل اینکه در تهیه چیپس و اسنک فقط از روغن پالم استفاده می‌شود و با توجه به محدویت‌های دولت در زمینه واردات روغن پالم، نگران تامین این ماده اولیه برای تولید در نیمه دوم سال هستیم.

به گزارش لقمه، علی شریعتی در گفت‌وگویی، اظهار امیدرواری کرد ستاد تنظیم بازار در این راستا حمایت‌های لازم را انجام دهد چراکه با توجه به اینکه میزان توزیع چیپس و اسنک در نیمه دوم سال، 70 درصد افزایش می‌یابد نگران تامین روغن پالم مصرفی هستیم.

وی میزان مصرف روغن پالم در این صنعت را طی سال گذشته 70 هزار تن عنوان و پیش‌بینی کرد امسال نیز همین میزان برای صنعت چیپس و اسنک لازم است و امیدواریم که با حمایت ستاد تنظیم بازار با کمبود مواجه نشویم.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک با اشاره به کاهش جهانی قیمت روغن پالم گفت: اگر انجمن به صورت مستقیم از کشورهای خاور دور روغن پالم خریداری کند اقتصادی‌تر است.

شریعتی ادامه داد: در ماه‌های پایانی سال گذشته مجبور شدیم روغن پالم را 400 تومان گران‌تر بخریم لذا انتظار می رود برنامه ریزی ها در این زمینه منسجم تر صورت بگیرد.

وی میزان تولید چیپس در سال گذشته را 170 هزار تن و گروه اسنک‌ها را 70 هزار تن عنوان و پیش بینی کرد امسال میزان تولیدات این بخش 10 درصد افزایش یابد.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک در خصوص ارزش صادراتی چیپس و اسنک گفت: در سال گذشته 22 میلیون دلار از صادرات این محصولات به کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان عاید کشور شده است.

شریعتی یادآور شد: در حال حاضر نیز به صورت موردی از برخی شرکت‌ها صادرات به کشورهای اروپایی نیز انجام می‌شود اما باتوجه به اینکه این محصول حجم بالایی دارد و هزینه حمل و نقل آن زیاد تمام می شود این امر صرفه اقتصادی ندارد.

وی در خصوص قیمت این محصولات گفت: از سال گذشته تاکنون قیمت این محصول افزایش نیافته است و برنامه‌ای برای افزایش قیمت در سال جاری نیز نداریم.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8041 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 3289 ساعت: 9:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.
حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.