نگرانی چیپسی‌ها از کمبود روغن پالم


دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک گفت: به دلیل اینکه در تهیه چیپس و اسنک فقط از روغن پالم استفاده می‌شود و با توجه به محدویت‌های دولت در زمینه واردات روغن پالم، نگران تامین این ماده اولیه برای تولید در نیمه دوم سال هستیم.

به گزارش لقمه، علی شریعتی در گفت‌وگویی، اظهار امیدرواری کرد ستاد تنظیم بازار در این راستا حمایت‌های لازم را انجام دهد چراکه با توجه به اینکه میزان توزیع چیپس و اسنک در نیمه دوم سال، 70 درصد افزایش می‌یابد نگران تامین روغن پالم مصرفی هستیم.

وی میزان مصرف روغن پالم در این صنعت را طی سال گذشته 70 هزار تن عنوان و پیش‌بینی کرد امسال نیز همین میزان برای صنعت چیپس و اسنک لازم است و امیدواریم که با حمایت ستاد تنظیم بازار با کمبود مواجه نشویم.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک با اشاره به کاهش جهانی قیمت روغن پالم گفت: اگر انجمن به صورت مستقیم از کشورهای خاور دور روغن پالم خریداری کند اقتصادی‌تر است.

شریعتی ادامه داد: در ماه‌های پایانی سال گذشته مجبور شدیم روغن پالم را 400 تومان گران‌تر بخریم لذا انتظار می رود برنامه ریزی ها در این زمینه منسجم تر صورت بگیرد.

وی میزان تولید چیپس در سال گذشته را 170 هزار تن و گروه اسنک‌ها را 70 هزار تن عنوان و پیش بینی کرد امسال میزان تولیدات این بخش 10 درصد افزایش یابد.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک در خصوص ارزش صادراتی چیپس و اسنک گفت: در سال گذشته 22 میلیون دلار از صادرات این محصولات به کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان عاید کشور شده است.

شریعتی یادآور شد: در حال حاضر نیز به صورت موردی از برخی شرکت‌ها صادرات به کشورهای اروپایی نیز انجام می‌شود اما باتوجه به اینکه این محصول حجم بالایی دارد و هزینه حمل و نقل آن زیاد تمام می شود این امر صرفه اقتصادی ندارد.

وی در خصوص قیمت این محصولات گفت: از سال گذشته تاکنون قیمت این محصول افزایش نیافته است و برنامه‌ای برای افزایش قیمت در سال جاری نیز نداریم.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8041 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 3472 ساعت: 9:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید زولبیا و بامیه واحدهای درجه یک و دو برای ماه رمضان ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۹ بهمن
2 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
3 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
4 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
6 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
7 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
11 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

  رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) پایگاه خبری لقمه: تفریح و سرگرمی‌های لذت‌بخش شما را در اداره زندگی یاری می‌کند و به کمک آن بهتر به امور دینی خویش موفق خواهید شد.