وقتی کبد چرب شد، منتظر چه باشیم؟


پایگاه خبری لقمه: کبد چرب غیر الکلی یکی از دلایل مهم مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن کبدی است .

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، از جمله عوامل زمینه ساز آن چاقی و دیابت نوع دو میباشد. 
در صورت عدم درمان به سمت سیروز کبدی و سرطان کبد پیش میرود. 
 
بیماری کبد چرب به 2 دسته ی کبد چرب الکلی و کبدچرب غیر الکلی تقسیم می شود.
 
در ادامه به بررسی کبد چرب غیر الکلی می پردازیم, این بیماری اگر در مراحل اولیه شناسایی شود قابل درمان و کنترل می باشد , ولی اگر وارد فاز سیروز کبدی شود قابلیت بازشگت خود را از دست می دهد و در ادامه نارسایی کبدی و سرطان کبد را ایجاد می کند.
 
با تجویز یک برنامه ی غذایی مناسب جهت کاهش وزن و افزایش فعالییت بدنی میتوان سطح انزیم های کبدی این افراد را نرمال کرد.
 
مصرف گوشت های فراوری شده و غذاهای اماده ارتباط عمیقی با ابتلا به کبد چرب غیر الکلی دارد .
مطالعات نشان داده است , مصرف میوه و سبزی و غلات در این افراد بیمار کمتر از افراد سالم و هم چنین مصرف گوشت ها, گروه چربی ها و قندهای ساده  بیشتر بوده است.
 
اثبات شد که مصرف بالای گوشت قرمز به دلیل وجود اسیدهای چرب اشباع شده میتواند سبب استرس اکسیداتیو و بروز این بیماری گردد. 
مصرف غلات تصفیه شده شیرینی ها و چربی ها سبب بروز اینده نگر کبد چرب غیر الکلی میشود. 
 
منبع: مقالات مروری
 
ترجمهآیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13731 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر بازدید: 2392 ساعت: 10:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.