برای ثبت در کتاب گینس؛
بزرگترین املت جهان پخته شد+تصاویر


145هزار تخم‌مرغ را در 880 لیتر روغن همزدن کار ساده‌ای نیست که البته آشپزهای‌های پرحوصله پرتغالی از پس آن برآمدند و لااقل 5 تا 6 ساعت ظرف را بهم زدند تا بالاخره موفق به آماده‌کردن آن شدند.

به گزارش لقمه، بزرگترین املت جهان توسط آشپزهای پرتغالی تهیه شد. کمی باور نکردنی به نظر می‌رسد که بتوان در ظرفی ده متری املت درست کرد. تجربه ای که شاید صدها میلیون از مردم جهان حتی نتوانند آن را ببیند چه رسد که تهیه آن را تجربه کنند.
این کار در یکی از شهرستان های اسپانیا و با همت مسئولین محلی با هدف تجمیع شهروندان مهاجرت کرده از این شهرستان در یک جشنواره سه روزه سالیانه انجام شد. در این کار 150 نفر به نوبت مشارکت داشتند.






145هزار تخم‌مرغ را در 880 لیتر روغن در یک ماهیتابه با قطر 10 متر و 9485 پوند وزن، هم‌زدن کار ساده‌ای نیست که البته آشپزهای‌های پرحوصله پرتغالی از پس آن برآمدند و با تلاشی 6 ساعته  موفق به پخت این املت 6.466  تنی (بیش از 14255 پوند) شدند و آن را در کتاب رکوردهای گینس ثبت کردند. 





تنظیم شعله و نگه داشتن گرمای مناسب یکی از مهمترین اقدامات برای طبخ یک غذا در این حجم است که این کار هم بدون نقص انجام شد تا بزرگترین املت جهان نام بگیرد، البته با توجه به اشتهای مردم به این نوع رکورد شکنی‌های خوردنی ، به نظر نمی‌رسد رکورد آنان خیلی دوام داشته باشد.
گفتنی است رکورد قبلی این کار متعلق به آشپزهای ترک بود که آن را در سال 2010 به نام خود ثبت کرده بودند. سایت لقمه تعدادی از تصاویر مربوط به آماده سازی جایگاه و مراحل پخت آن را هم برای اطلاع شما بازنشر می دهد.










آن املت نیز در ماهیتابه ای به قطر 10 متر توسط 65 آشپز پخته شده بود. 110 هزار و 10 تخم مرغ و 432 لیتر روغن در تولید آن املت 4400 کیلویی استفاده شده بود و پخت آن تنها 2 ساعت و نیم زمان برده بود!
نقل از :لقمه

کد: 1376 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ مرداد بازدید: 3801 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
2 طرز تهیه املت بروکلی و پنیر فتا ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
3 روش تهیه املت به سبک مکزیکی ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
4 بهاره رهنما و املت خوری! + عکس ۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان
5 سنگین ترین صبحانه دنیا ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
6 روش تهیه املت پنیر ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
7 چرا باید صبحانه را جدی گرفت؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور
8 املت خوری میلیاردر!/ عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
9 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
10 صبحانه‌هایی که آدم را خوش اخلاق می‌کنند ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
11 چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
غذاهای ممنوع برای شب قبل از عروسی خیلی از عروس و دامادها قبل و روز عروسی‌شان آن قدر مشغول کارهای مختلف هستند که حتی غذا خوردن را فراموش می‌کنند و البته عده ای‌ هم چیزهایی می‌خورند که مناسب نیست.
هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.
پوستى بدون چروک با ده ماده غذایى بسیارى از مردم ویتامین A را پیام آور بینایی بهتر مى دانند. توجه کنید که سلامت پوست ما نیز مستقیماً به میزان ویتامین A غذاى ما مرتبط است.