طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی


پایگاه خبری لقمه: غذاهای گوناگونی به وسیله‌ی تخم مرغ تهیه می‌شوند اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه می‌شود، قرار داده‌ایم. برای آشنایی با شیوه‌ی پخت و مواد اولیه‌ی املت ژاپنی، با ما همراه باشید.طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، غذاهای گوناگونی به وسیله‌ی تخم مرغ تهیه می‌شوند اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه می‌شود، قرار داده‌ایم. برای آشنایی با شیوه‌ی پخت و مواد اولیه‌ی املت ژاپنی، با ما همراه باشید.

 
طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی
 
مواد لازم:
 
تخم مرغ: 3 عدد
پیاز کوچک رنده شده: 1 عدد
پیازچه‌ی خرد شده: 1 ساقه
هویج رنده شده: 1 عدد
شیر: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:
 
تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و شیر را به آنها اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. وقتی تخم مرغ و شیر خوب مخلوط شدند، هویج رنده شده (یا ریز خرد شده)، پیاز رنده شده و پیازچه را به همراه نمک و فلفل، به مواد می‌افزاییم و خوب هم می‌زنیم.
 
ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل می‌ریزیم تا خوب داغ شود سپس یک ملاقه از مواد املت را برداشته و داخل ماهیتابه می‌ریزیم، وقتی املت خوب خودش را گرفت، در همان حالی که داخل ماهیتابه است، آن را رول می‌کنیم.
 
بقیه‌ی مواد املت را نیز به همین روش رول کرده و آماده می‌کنیم و در آخر برش می‌زنیم.
 
منبع: justfood

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تابناک باتو

کد: 11632 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد بازدید: 569 ساعت: 2:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
8 فاهیتای مرغ و گوشت ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
9 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟