به گزارش لقمه، حسن اکبری در مورد انواع صبحانههای مقوی و سالم از دیدگاه طب سنتی گفت: زمانی که هنگام شام غذاهای چرب آن هم به میزان زیاد مصرف می شود و سپس بدن به خواب می رود،به جز معده تمام اعضای بدن استراحت میکنند و در نتیجه هنگام صبح، معده چون مشغول هضم بوده میلی به خوردن صبحانه ندارد. وی درباره اهمیت مصرف صبحانه گفت: مصرف صبحانه باعث تقویت دید چشم و کاهش ریزش مو می شود و فرد احساس شادابی کرده، وزن بدنش به صورت متعادل میماند و دچار چاقی نمیشود. این متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی لیستی از انواع صبحانههای مقوی و سالم را چنین اعلام کرد: 1- ارده، دو تا سه قاشق غذا خوری + روغن زرد یا کره محلی، یک قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری 2- تخم مرغ آب پز، یک عدد + کره محلی یا روغن زرد، یک قاشق غذا خوری 3- خامه یا سرشیر محلی، دو تا سه قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری 4- حلیم بوقلمون یا گوسفند 5- کله پاچه 6- خاگینه با نان سنگگ 7- حلوا ارده + کره محلی گاو 8- حلوا ارده + روغن حیوانی + شیره انگور 9- املت با روغن حیوانی و فلفل سیاه و زرد چوبه 10- آش شیرازی 11- آش یزدی 12- عدسی با گلپر 13- نیمرو با تخم مرغ محلی + روغن حیوانیبازگشت به صفحه نخست