درمان سینوزیت با آنتی‌بیوتیک موضعی امکان پذیر نیست


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص گوش و حلق و بینی با بیان اینکه درمان سینوزیت با آنتی‌بیوتیک موضعی امکان پذیر نیست، گفت: شستشوی بینی با سرم و پنی‌سیلین بر درمان سینوزیت تاثیری ندارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر محمد پورحاجی غلامی در گفتگویی، درباره شایعات پزشکی پیرامون درمان سینوزیت ، اظهارداشت: می‌گویند برای درمان سینوزیت، پنی‌سیلین ۸۰۰ را با سرم فیزیولوژی مخلوط کنید و روزی پنج‌بار حلق و بینی را  با آن شستشو بدهید و یا آنتی بیوتیک را بخور دهید؛ اما ما هیچ گونه درمان موضعی برای بینی و درمان سینوزیت نداریم.

 
وی افزود: درمان سینوزیت فقط از طریق درمان داروهای خوراکی و تزریقی امکان پذیر است و شست‌شوی بینی با پنی‌سیلین نوعی درمان موضعی محسوب می شود که هیچگونه اثری ندارد.
 
پورحاجی غلامی تصریح کرد: درمان روتین سینوزیت برای بیماران سرپایی به صورت خوراکی و برای بیماران بستری به صورت تزریقی انجام می گیرد.
 
این متخصص گوش و حلق و بینی ادامه داد: هم اکنون آنتی بیوتیک های موضعی برای گوش در داروخانه ها موجود است اما برای بینی چنین دارویی وجود ندارد.
 
پورحاجی غلامی درباره ی آلودگی هوا اظهار کرد: توصیه در این زمینه اقداماتی مقطعی محسوب می شود. تا وقتی که مشکل سوخت و خودروهای آلاینده حل نشود این شرایط ادامه دارد.
 
این متخصص گوش و حلق و بینی تاکید کرد: افرادی که مشکلات قلبی و ریوی دارند حتی الامکان از خانه بیرون نروند زیرا آلودگی هوا مشکلات آنان را تشدید می کند.
 
وی با تاکید به مصرف شیر و مواد دارای آنتی ‌اکسیدان،  گفت: ماسک های استاندارد نیز می توانند تا حدودی کمک کننده باشند.
 
پورحاجی غلامی درباره اینکه چرا به هنگام آلودگی هوا مدارس و ادارات با هم تعطیل نمی شوند، اظهار کرد: آلودگی هوا برای افرادی که در سنین رشد هستند به مراتب خطرناک تر است، اگرچه برای افراد بزرگسال نیز که مشکلات قبلی دارند خطرات جدی را به دنبال داشته و حتی احتمال مرگ هم در این افراد وجود دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13782 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر بازدید: 2548 ساعت: 10:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

  اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازای...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.