هر روز صبح‌تان را با آب گرم و لیمو شروع کنید


پایگاه خبری لقمه: آب داغ، کمی عسل و چندقطره لیمو، می‌تواند معجزه کند. حتما شما هم این ادعا را شنیده‌اید. ایرانیان، هندی‌ها و چینی‌های باستان، معتقدند که نوشیدن آب گرم، به‌ویژه اگر با لیموی تازه و عسل ترکیب شده باشد، به‌ بدن شما فواید بسیاری می‌رساند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شاید شما هم با استفاده از یافته‌های آنها، بتوانید از بیماری‌های شایع این فصل مصون بمانید. پس بهتر است این مطلب را با دقتی بیش از همیشه بخوانید.

 
لاغر می‌شوید
 
افزایش وزن یکی از مشکلات شایع در پاییز و زمستان است. شمایی که به بهانه خنک شدن هوا و وزیدن باد یا به‌دلیل زود تاریک شدن هوا، از ورزش کردن پرهیز می‌کنید، احتمالا تا شروع فروردین‌ماه، چند کیلویی وزن اضافه می‌کنید؛ اما اگر به توصیه محققان عمل کنید و صبح‌تان را با آب گرم و لیمو شروع کنید، بدن‌تان برای سوزاندن انرژی بیشتر در طول روز آماده می‌شود.
 
سینوزیت نمی‌گیرید
 
نوشیدن آب گرم، یکی از راه‌های خانگی درمان سینوزیت و از بین بردن عفونت‌های تنفسی است. نوشیدن آب گرم به شما برای تخلیه مخاط بینی کمک می‌کند و نمی‌گذارد که سینوزیت و سرماخوردگی، روزهای سختی را برای‌تان به ارمغان بیاورد.
 
دندان‌های‌تان نمی‌پوسد
 
خوردن آب گرم و سرد در فاصله‌ای کوتاه برای دندان‌ها مضر است؛ اما به گفته محققان، با نوشیدن آب گرم، می‌توانید مینای دندان‌تان را تقویت کنید. ازنظر محققان، نوشیدن آب گرم، عمر دندان‌های ترمیم‌شده را هم بیشتر می‌کند.
 
غذای‌تان بهتر هضم می‌شود
 
برای جلوگیری از سوءهاضمه، یبوست و دیگر مشکلات گوارشی، سراغ آب گرم بروید. آب گرم روده را تحریک می‌کند و دستگاه گوارش شما را به تحرک بیشتر وامی‌دارد. البته اگر روده‌های‌تان پرکار شده‌اند یا دچار اسهال شده‌اید، نباید سراغ این نوشیدنی بروید.
 
سموم بدن‌تان دفع می‌شود
 
یکی از راه‌های بیرون رفتن سموم از بدن، تعریق است و اگر به‌طور منظم، ترکیب آب گرم و لیمو را بنوشید، بدن‌تان آسان‌تر این سموم را از پوست شما بیرون می‌فرستد.
 
درد نمی‌کشید
 
آب گرم، یک مسکن طبیعی است. وقتی یک لیوان آب گرم می‌نوشید، جریان خون در بافت‌های بدن‌تان افزایش پیدا می‌کند، عضلات‌تان آرام می‌شوند و کمتر احساس درد می‌کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هفته نامه آتیه نو

کد: 12138 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 2408 ساعت: 11:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
3 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
11 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان میگرن با غذا میگرنش که عود می‌کند، زندگی‌اش فلج می‌شود و سردرد و حالت تهوع امانش را می‌برد...
بهترین راه جلوگیری از آفت‌زدگی حبوبات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم‌بر با فرآورده‌های سفید کننده به دلیل تولید بخارات و گازهای بسیار سمی و خفه کننده، جداً خودداری کنید.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.