داروی گیاهی «ضد سینوزیتی» به بازار می‌آید


پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد فرآورده‌های گیاهی جهاد دانشگاهی استان اردبیل موفق به تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود خروشی، مجری طرح  تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی در کشور اظهار کرد: در حال حاضر عمده‌ترین راه برای درمان یا بهبود سینوزیت استفاده از آنتی‌بیوتیک است که متاسفانه در بدن مقاومت ایجاد می‌کند.

 
وی افزود: به این معنا که برای درمان‌های ساده‌تر نیز مجبور هستیم دوز آنتی‌بیوتیک را افزایش داده و یا نوع دارو را تغییر دهیم که مجددا مقاومت دارویی را به دنبال دارد.
 
خروشی تصریح کرد: ما توانستیم داروی ضد سینوزیتی با ترکیب صد در صد گیاهی تولید کنیم که مشابه خارجی نیز ندارد.
 
این محقق با بیان اینکه دوره درمان 20 تا 30 روز است، گفت: برای تولید این دارو از گیاه سیاه‌دانه و رزماری استفاده شده که عمده‌ترین بهره‌گیری از این دارو قطره ضد اختناق است.
 
وی ادامه داد: این دارو سینوس‌ها را باز می‌کند و تخلیه کننده سینوس‌ها است و می‌تواند برونش‌ها را از بازگشت سه باکتری مهم عامل سینوزیست مصون کند.
 
خروشی یادآور شد: این دارو روی 300 بیمار در سه بیمارستان زیر نظر متخصص گوش و حلق و بینی تست شده که برای سینوزیت‌های حاد پاسخ خوبی گرفتیم.
 
مجری طرح  تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی در کشور با بیان اینکه استفاده از این دارو برای شرایط حاد 40 درصد پاسخ داده، اما معمولا سینوزیت حاد تحت جراحی درمان می‌شود، اظهار کرد: توصیه ما این است که مصرف دارو تحت نظر پزشک باشد، زیرا برخی از بیماری‌ها همچون آسم علائمی مشابه سینوزیت از جمله تنگی نفس دارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11479 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 2807 ساعت: 1:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
7 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
8 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
10 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  قرص‌های لاغری موجب نابینائی می‌شود مردم به هیچ عنوان نباید از قرص‌های لاغری مجیک استف...

  این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری از مواد غذایی گرم و مغذی، می‌توانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.