رییس سومین جشنواره فیلم سلامت منصوب شد


پایگاه خبری لقمه: با صدور حکمی از سوی وزیر بهداشت و انتخاب رییس جشنواره فیلم «سلامت»، سومین دوره این رویداد هنری رسما آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ستاد خبری جشنواره فیلم «سلامت»، سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت طی حکمی، سیدمحمدهادی ایازی را به ‌عنوان رییس سومین دوره از جشنواره «سلامت» منصوب کرد.

متن حکم وزیر بهداشت به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر سیدمحمدهادی ایازی

معاون محترم امور اجتماعی

باسلام؛

هنر جلوه و تجلی زیبایی‌های ذات احدیت در هستی است که موجب حیرت و جذب انسان به معنا و معنویت و رستگاری می‌شود. سینما یا هنر هفتم، هنر روایت همه هستی با زبان تصویر، امروزه در جوامع بشری به عنوان رسانه‌ای مؤثر، نقشی بی‌بدیل در انتقال پیام و ارتباط پایدار با مخاطب در ترویج فرهنگ و سبک زندگی دارد. رسانه سینما و فیلم می‌تواند جامعه را به سوی سلامت سوق دهد و این فلسفه اساسی و بنیادین پایه‌گذاری جشنواره فیلم سلامت است.

از آنجا که برگزاری ۲ دوره جشنواره فیلم سلامت با استقبال گرم و پرشور مردم عزیز، هنرمندان گرامی، خانواده بزرگ و گسترده همکاران محترم عرصه سلامت مواجه شده است، به موجب این حکم، جناب‌عالی را به عنوان رییس سومین دوره جشنواره فیلم سلامت منصوب می‌نمایم.

امید است که با تعامل و همکاری همه معاونت‌ها، مراکز تابعه و بخش‌های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر حوزه‌های ذی‌ربط، شاهد برگزاری باشکوه این دوره از جشنواره باشیم. توفیق شما را از درگاه خداوند زیباآفرین خواستارم».

جشنواره فیلم سلامت از سال ۱۳۹۴ آغاز به کار کرده است و سومین دوره آن از یکم تا پنجم شهریور سال جاری در تهران برگزار می شود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13878 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين بازدید: 2886 ساعت: 11:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان پایگاه خبری لقمه: این مقاله به چند راهکار طبیعی مفید و موثر اشاره شده که به شما کمک می‌کند به شیوه خانگی از شر جرم دندان‌ها خلاص شوید.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود؛ زیرا در دوزهای بالا ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. همچنین، زنان باردار یا شیرده و افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، باید قبل از استفاده از آن با پزشک یا متخصص مشورت کنند.
اعدادی برای کنترل میزان سلامت بدن؛ دور کمر و کالری عوامل بسیاری می‌توانند نشان‌دهنده میزان سلامت شما باشد. اما دانستن و کنترل برخی از آنها ساده و ضروری است.