صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا
نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا
پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام «فروتونیک» در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
عکاس: مجید نیک نفس
نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این تصاویر تنها با ذکر منبع و نام عکاس مجاز است
کد:
13933
تاریخ نشر:
۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
بازدید:
3673
ساعت:
12:24 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2
طرز تهیه شربت گل محمدی
۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
3
خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
4
درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
5
نوشیدنیهایی برای آرامش در بحران کرونا
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
6
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
7
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا
۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
8
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9
مقدارمصرف و عوارض سالبوتامول خوراکی چقدر است؟
۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
10
یشگیری از گرمازدگی با مصرف میوه ها و شربت آب لیمو و نعنا
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن
مسمومیتهای غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف...
خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟
لقمه: تقریبا همه ما میدانیم کنسروهای ماهی را باید...
مواد غذایی ضد پیری را بشناسید
فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت
تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.
«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان
«آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا
فلوشیب سمشناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال میشود.
دمكردنی محبوب ایرانیها
برای خیلی از ما ایرانیها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر میشود. البته نوشیدنیهای گرم و سرد زیادی وجود دارد كه میتوانیم در فرصتهای مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانیها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشتهاند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است