صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا
نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا
پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام «فروتونیک» در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
عکاس: مجید نیک نفس
نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این تصاویر تنها با ذکر منبع و نام عکاس مجاز است
کد:
13933
تاریخ نشر:
۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
بازدید:
3491
ساعت:
12:24 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2
طرز تهیه شربت گل محمدی
۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
3
خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
4
درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
5
نوشیدنیهایی برای آرامش در بحران کرونا
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
6
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
7
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا
۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
8
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9
مقدارمصرف و عوارض سالبوتامول خوراکی چقدر است؟
۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
10
یشگیری از گرمازدگی با مصرف میوه ها و شربت آب لیمو و نعنا
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟
یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...
غذا و میوههای فریزری چه ضررهایی دارند؟
فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...
برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟
نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
روزانه چقدر میوه بخوریم؟ + جدول راهنما
یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه زیاده روی در مصرف نوبرانه ها موجب بروز دل درد می شود، توصیه کرد: افراد روزانه 2 تا 3 واحد میوه با رعایت تنوع در بین وعده های غذایی مصرف کنند.
آشنایی با میوه های لوکس
پایگاه خبری لقمه: این روزها در کنار میوههای عادی میشود رد و نشان میوههای عجیب و غریبی را پیدا کرد که چند سالی است در قفسه خرید فروشگاه ها جاخوش کردهاند محصولاتی که غالبا هویتی استوایی دارند
همه چیز در مورد خاویار
خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.
چند دلیل خوب برای مصرف بیشتر سیر
سیر برای پیشگیری از دیابت نوع 2 نیز موثر است. به خاطر این که ترکیبات آن به کبد کمک میکند تا مازاد قند خون را دفع کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است