گزارش تصویری اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین


پایگاه خبری لقمه: مراسم اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول (كیفیت،سلامت،حلیت و اصالت) به كافه رستوران بلومارلین با حضور مقامات ارشد و میهمانان ویژه برگزار شد.

عکاس: مجید نیک نفس

 

اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط گروه سرود ناجا 

احمد حیاتی هم مجری

عباس برزگر کار آفرین برتر صنعت گردشگری

عباس برزگر کار آفرین برتر صنعت گردشگری

عباس برزگر کار آفرین برتر صنعت گردشگری

دکتر سیفی دبیر کل «کانون عالی کارفرمایی ایران»

دکتر محمدشریف ملک زاده مدیرعامل «موسسه بین المللی تحقیق و توسعه گردشگری با علایق ویژه»

دکتر محمدشریف ملک زاده مدیرعامل «موسسه بین المللی تحقیق و توسعه گردشگری با علایق ویژه»

اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین

اجرای موسیقی زنده توسط گروه موسیقی با سرپرستی شفیعی


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این تصاویر تنها با ذکر منبع و نام عکاس مجاز است

کد: 13936 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن بازدید: 3599 ساعت: 11:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2 كافه نادری، بوی خوش پدر! ۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  خواص هشت میوه شیرین مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
سفره های افطاری در کشورهای مسلمان جهان افطار و سفره افطار در هر کشوری بیانگر نوعی خاص از فرهنگ مردم مسلمان یک کشور است .
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.