از سوی سازمان بین المللی سیتی وان انجام شد؛
اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین


پایگاه خبری لقمه: مراسم اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول (كیفیت،سلامت،حلیت و اصالت) به كافه رستوران بلومارلین با حضور مقامات ارشد و میهمانان ویژه برگزار شد.

عکاس: مجید نیک نفس

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، شامگاه سه شنبه ۱۶/۱۱/۹۷ مراسم اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول (كیفیت،سلامت،حلیت و اصالت) به كافه رستوران بلومارلین واقع درمنطقه زعفرانیه  تهرانT با حضور مقامات ارشد و میهمانان ویژه برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط گروه سرود ناجا آغاز شد و احمد حیاتی هم مجری آن  بود، دکتر محمدشریف ملک زاده مدیرعامل «موسسه بین المللی تحقیق و توسعه گردشگری با علایق ویژه»، دکتر سیفی دبیر کل «کانون عالی کارفرمایی ایران» و عباس برزگر کار آفرین برتر صنعت گردشگری سخنرانی کردند.


پس از آن آیین اعطای نشان و پروانه بین المللی استاندارد محصول سازمان بین المللی سیتی وان به کافه رستوران بلومارلین انجام شد و در ادامه این مراسم هم موسیقی زنده سنتی توسط گروه موسیقی با سرپرستی آقای شفیعی اجرا شد.

این مراسم به طور زنده شبکه تلویزیونی ایران کالا پخش می شد.



بر اساس آنچه اعلام شده، سازمان بین المللی سیتی وان، تنها سازمان صادر کننده پروانه بین المللی بهره برداری استاندارد محصولات و خدمات در حوزه کیفیت ، سلامت ، حلیت و اصالت است که بر اساس موافقت رئیس شورای تایید صلاحیت و مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، گواهینامه های شماره NACI/619 وNACI201 را گرفته و  گواهینامه  شماره 1305212 ، سازمان جهانی مالکیت معنوی(WIPO) در ژنو سوئیس را به خود اختصاص داده است.

سازمان بین المللی سیتی وان تنها سازمان  در ایران و جهان می باشد که صلاحیت صدور گواهینامه محصولات ، فرآیندها و خدمات را کاملا به صورت انحصاری در اختیار دارد.  بر اساس تاییدیه ها و مجوزات، این سازمان می تواند با انجام بازرسیهای مقدماتی و سایر امور مربوطه بین المللی راساً و بدون دخالت هیچ نهاد و سازمان بین المللی دیگر اقدام به صدور گواهینامه  استاندارد محصول نماید،  در حال حاضر هیچ سازمان و نهاد دولتی و خصوصی امکان  صدور چنین گواهینامه ای را ندارد.

محمد شریف ملک زاده مدیر عامل این موسسه پیش از این سمتهایی همچون معاونت رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تا پایان دولت دهم را در کارنامه خود دارد. ضمن اینکه ریاست مرکز تحقیقات و مطالعات علوم انسانی- اسلامی و همچنین ریاست کارگروه گردشگری کمیسیون چشم انداز و نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام را عهده دار است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13935 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن بازدید: 3352 ساعت: 11:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

  عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.