از سوی سازمان بین المللی سیتی وان انجام شد؛
اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین


پایگاه خبری لقمه: مراسم اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول (كیفیت،سلامت،حلیت و اصالت) به كافه رستوران بلومارلین با حضور مقامات ارشد و میهمانان ویژه برگزار شد.

عکاس: مجید نیک نفس

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، شامگاه سه شنبه ۱۶/۱۱/۹۷ مراسم اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول (كیفیت،سلامت،حلیت و اصالت) به كافه رستوران بلومارلین واقع درمنطقه زعفرانیه  تهرانT با حضور مقامات ارشد و میهمانان ویژه برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط گروه سرود ناجا آغاز شد و احمد حیاتی هم مجری آن  بود، دکتر محمدشریف ملک زاده مدیرعامل «موسسه بین المللی تحقیق و توسعه گردشگری با علایق ویژه»، دکتر سیفی دبیر کل «کانون عالی کارفرمایی ایران» و عباس برزگر کار آفرین برتر صنعت گردشگری سخنرانی کردند.


پس از آن آیین اعطای نشان و پروانه بین المللی استاندارد محصول سازمان بین المللی سیتی وان به کافه رستوران بلومارلین انجام شد و در ادامه این مراسم هم موسیقی زنده سنتی توسط گروه موسیقی با سرپرستی آقای شفیعی اجرا شد.

این مراسم به طور زنده شبکه تلویزیونی ایران کالا پخش می شد.



بر اساس آنچه اعلام شده، سازمان بین المللی سیتی وان، تنها سازمان صادر کننده پروانه بین المللی بهره برداری استاندارد محصولات و خدمات در حوزه کیفیت ، سلامت ، حلیت و اصالت است که بر اساس موافقت رئیس شورای تایید صلاحیت و مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، گواهینامه های شماره NACI/619 وNACI201 را گرفته و  گواهینامه  شماره 1305212 ، سازمان جهانی مالکیت معنوی(WIPO) در ژنو سوئیس را به خود اختصاص داده است.

سازمان بین المللی سیتی وان تنها سازمان  در ایران و جهان می باشد که صلاحیت صدور گواهینامه محصولات ، فرآیندها و خدمات را کاملا به صورت انحصاری در اختیار دارد.  بر اساس تاییدیه ها و مجوزات، این سازمان می تواند با انجام بازرسیهای مقدماتی و سایر امور مربوطه بین المللی راساً و بدون دخالت هیچ نهاد و سازمان بین المللی دیگر اقدام به صدور گواهینامه  استاندارد محصول نماید،  در حال حاضر هیچ سازمان و نهاد دولتی و خصوصی امکان  صدور چنین گواهینامه ای را ندارد.

محمد شریف ملک زاده مدیر عامل این موسسه پیش از این سمتهایی همچون معاونت رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تا پایان دولت دهم را در کارنامه خود دارد. ضمن اینکه ریاست مرکز تحقیقات و مطالعات علوم انسانی- اسلامی و همچنین ریاست کارگروه گردشگری کمیسیون چشم انداز و نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام را عهده دار است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13935 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن بازدید: 3394 ساعت: 11:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

  میوه های مفید برای دندان مصرف پیاز برای جلوگیری از فرسوده شدن دندانها مفید ...

  غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی می‌گذارد لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.