صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
قیمت جدیدی برای بربری اعلام نشده است/نانوایان حق افزایش نرخ ندارند
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی:
قیمت جدیدی برای بربری اعلام نشده است/نانوایان حق افزایش نرخ ندارند
پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تاکید کرد: هنوز نرخ جدیدی برای نان از جمله نان بربری از سوی دولت تعیین و اعلام نشده است و هرگونه افزایش قیمت در این زمینه غیرقانونی است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
،
بیژن نوروزی مقدم، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در گفتگوی زنده با شبکه خبر، با بیان اینکه در حال حاضر قیمت بربری ساده در سطح شهر ۱,۰۰۰ تومان است، گفت: هنوز قیمت جدیدی برای نان بربری از سوی دولت تعیین و اعلام نشده است و انواع نان سنتی با همان نرخهای قبلی عرضه میشود.
وی افزود: بنابراین هیچگونه افزایش قیمتی در این زمینه نداریم و نانوایان نیز تا زمانی که دولت نرخ جدید را اعلام نکرده، باید بربری و سایر نانهای سنتی را به همان نرخ سابق عرضه کنند.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
13964
تاریخ نشر:
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
بازدید:
2204
ساعت:
2:14 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
2
قیمت جدید انواع نان در تهران اعلام شد
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۷ تير
3
میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نانهاست
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۱ تير
4
قیمت انواع نان برای فروش در نانواییهای دولتی اعلام شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5
گول زنکهایی که باعث چاقی میشوند
۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
6
پیدا شدن دم مارمولک در نان+عکس
۱۳۹۳ جمعه ۲۲ اسفند
7
نان از امروز گران شد/ بربری ۷۰۰ تومان، سنگک ۸۰۰ تومان
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
8
سناریوهای دولت برای تعیین تکلیف قیمت نان/ نانوایانی که خودسرانه نان را گران کردند
۱۳۹۳ دوشنبه ۸ ارديبهشت
9
جوش شیرین بلای نان/از بربری لاستیک تا لواش کاغذ سوخته
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد
10
ستاره اسکندری در نقش یک نانوا
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد
معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...
معرفی یک رژیم غذایی ضدسرطان
چه شما سابقهای از سرطان در میان اعضای خانوادهتان...
قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد
پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
با این 10 قدم، از پوکی استخوان دور شوید
پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم
تاریخچه تولید اولین نمونههای ویفر به قرن هفتم میلادی برمیگردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندیها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه میکردند.
اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی
اندازه ها و مقادیر و طرز تهیه و آماده کردن داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای استفاده اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی را شامل می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است