سفرنامه غذا روی آنتن شبکه مستند
خورگشت به معرفی غذاهای محلیاستانهای جنوبی کشور می پردازد


پایگاه خبری لقمه: «خورگشت» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی عبدالعزیز قاسمی در ۶ قسمت ۳۵ دقیقه‌ای روی آنتن شبکه مستند می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از فارس، مجموعه مستند «خورگشت» سفرنامه غذاهای محلی شهرهای مختلف کشور از شبکه مستند سیما پخش می شود.
 
«خورگشت» سفرنامه غذا مجموعه مستندی است که به معرفی غذاهای محلی شهرهای مختلف کشور می‌پردازد.
 
در این مستند عبدالعزیز قاسمی و مهرانگیز سالاری با سفر به استان‌های جنوبی کشور بیننده را با غذاهای سنتی جزیره قشم، استان هرمزگان، بندر کنگ و .. آشنا می‌کنند.
 
این مجموعه که از امشب ۱۸ خرداد روی آنتن شبکه مستند می‌رود، شنبه‌ها ساعت ۲۰ پخش می‌شود و بازپخش آن روز بعد ساعت ۱۲ خواهد بود.
 
از دیگر عوامل این مستند می‌توان به مجری طرح: مهرانگیز سالاری، تدوین و صداگذاری: محسن مرادبوی، نور و تصویر: سعید ماندگاری، صدابردار: جواد قنبری و دستیار تصویر حمید اولی پور اشاره کرد.
 



کد: 13985 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد بازدید: 3005 ساعت: 5:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت