دلیل افزایش قیمت رب گوجه چیست؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی درباره آنالیز قیمت رب گوجه فرنگی و اینکه چقدر قیمت در بازار با قیمت کارشناسی فاصله دارد، سخن گفت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مسیح انصاری رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی درباره آنالیز قیمت رب گوجه فرنگی و اینکه چقدر قیمت در بازار با قیمت کارشناسی فاصله دارد، به فارس گفت: طبق بررسی‌های کارشناسی که انجام دادیم هر یک قوطی رب گوجه فرنگی 800 گرمی با احتساب سود فروشنده نباید بیش از 12 هزار تومان باشد اما قیمت در بازار بیش از 16 هزار تومان به فروش می‌رود و ما هم دلیلش را نمی‌دانیم. هزینه‌های مواد اولیه یا همان گوجه فرنگی، سود فروشنده،  هزینه تبلیغات، بسته‌بندی، دستمزد، هزیته کارتن، قوطی در و آنالیز قیمت رب محاسبه شده است.

 
وی ادمه داد: هر یک کیلوگرم رب از 5 کیلوگرم گوجه فرنگی بدست می‌آید که اگر هر کیلو گوجه ربی را 700 تومان حساب کنیم هزینه مواد اولیه یک کیلو رب که اصلی ترین هزینه است 3500 تومان خواهد شد.
 
بر این اساس، در حقیقت اصلی ترین هزینه رب مواد اولیه یا گوجه فرنگی است که تنها 3500 تومان هزینه دارد و اگر قیمت رب در بازار را 16 هزار تومان در نظر بگیریم 12500 تومان برای هزینه قوطی، کارگری و دستمزد و سود فروشنده می‌ماند که ظاهرا رقم بالاتری است.یعنی کارشناسان وزارت جهاد هم در نظر کارشناسی خود برای تعیین قیمت رب دست بالا گرفته‌اند.
 
رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به فارس تاکید می‌کند که قیمتها در بازار بسیار بالاتر از نظر کارشناسی وزارت جهاد است و تخفیف‌های 40 درصدی که فروشگاه‌ها می‌دهند خود بیانگر این مسئله است که آنها از فروش خود سود خوبی دارند که حاضر هستند چنین تخفیفات درشتی هم بدهند.
 
به گفته انصاری، آنالیز قیمتی که وزارت جهاد انجام داده با بریکس 27 درصد بوده در حالیکه قیمت رب بازار بریکس 25 درصد دارند.
 
وی با بیان اینکه وزارت جهاد مسئولیت قیمت‌گذاری ندارد،‌ گفت: قیمت رب در بازار را باید از مسئولان قیمت‌گذار در این حوزه سوال کرد و آنها باید پاسخ بدهند که چرا قیمت رب در بازار از قیمتهای کارشناس فاصله دارد.

 

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 14056 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۸ مهر بازدید: 3055 ساعت: 2:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
6 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
7 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
10 لزوم مقابله با افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع آذربایجان شرقی ۱۴۰۲ شنبه ۲ دي
11 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

  شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود! پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...

  هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به شیوع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
در فصل سرما عسل بخورید اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیم‌کنندگی قند بدن استفاده می‌کنند.
آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.