دلیل افزایش قیمت رب گوجه چیست؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی درباره آنالیز قیمت رب گوجه فرنگی و اینکه چقدر قیمت در بازار با قیمت کارشناسی فاصله دارد، سخن گفت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مسیح انصاری رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی درباره آنالیز قیمت رب گوجه فرنگی و اینکه چقدر قیمت در بازار با قیمت کارشناسی فاصله دارد، به فارس گفت: طبق بررسی‌های کارشناسی که انجام دادیم هر یک قوطی رب گوجه فرنگی 800 گرمی با احتساب سود فروشنده نباید بیش از 12 هزار تومان باشد اما قیمت در بازار بیش از 16 هزار تومان به فروش می‌رود و ما هم دلیلش را نمی‌دانیم. هزینه‌های مواد اولیه یا همان گوجه فرنگی، سود فروشنده،  هزینه تبلیغات، بسته‌بندی، دستمزد، هزیته کارتن، قوطی در و آنالیز قیمت رب محاسبه شده است.

 
وی ادمه داد: هر یک کیلوگرم رب از 5 کیلوگرم گوجه فرنگی بدست می‌آید که اگر هر کیلو گوجه ربی را 700 تومان حساب کنیم هزینه مواد اولیه یک کیلو رب که اصلی ترین هزینه است 3500 تومان خواهد شد.
 
بر این اساس، در حقیقت اصلی ترین هزینه رب مواد اولیه یا گوجه فرنگی است که تنها 3500 تومان هزینه دارد و اگر قیمت رب در بازار را 16 هزار تومان در نظر بگیریم 12500 تومان برای هزینه قوطی، کارگری و دستمزد و سود فروشنده می‌ماند که ظاهرا رقم بالاتری است.یعنی کارشناسان وزارت جهاد هم در نظر کارشناسی خود برای تعیین قیمت رب دست بالا گرفته‌اند.
 
رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به فارس تاکید می‌کند که قیمتها در بازار بسیار بالاتر از نظر کارشناسی وزارت جهاد است و تخفیف‌های 40 درصدی که فروشگاه‌ها می‌دهند خود بیانگر این مسئله است که آنها از فروش خود سود خوبی دارند که حاضر هستند چنین تخفیفات درشتی هم بدهند.
 
به گفته انصاری، آنالیز قیمتی که وزارت جهاد انجام داده با بریکس 27 درصد بوده در حالیکه قیمت رب بازار بریکس 25 درصد دارند.
 
وی با بیان اینکه وزارت جهاد مسئولیت قیمت‌گذاری ندارد،‌ گفت: قیمت رب در بازار را باید از مسئولان قیمت‌گذار در این حوزه سوال کرد و آنها باید پاسخ بدهند که چرا قیمت رب در بازار از قیمتهای کارشناس فاصله دارد.

 

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 14056 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۸ مهر بازدید: 3366 ساعت: 2:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
3 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
7 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
8 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
9 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
10 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
11 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  فواید و مضرات گیاه خواری

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت