رقابت داوران دستپخت با یکدیگر


بعد از چند فصل از مسابقه «دستپخت» بالاخره داوران این مسابقه هم آشپزی کرده و با هم به رقابت پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،در برنامه روز ۱۴ فروردین «دستپخت» که ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه یک پخش شد کامران سروش، جلال زواره، پژمان علیزاده و مهدی مرتضوی که پیش از این آشپزی شرکت کنندگان در این برنامه را ارزیابی می کردند با هم مسابقه آشپزی دادند و فرانسوا حسین سرآشپز فرانسوی و از داوران همیشگی مسابقه «دستپخت» هم برنده این رقابت را تعیین کرد.
 
برنامه «دستپخت» که با تهیه کنندگی و اجرای سید وحید حسینی در۱۶ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای تهیه شده است از اول فروردین هر روز از شبکه یک پخش می شود.
 
این برنامه که در گروه اجتماعی شبکه یک ساخته شده است با فضایی عیدانه و حال و هوای نوروز، هر بار میزبان گروهی ویژه از خانواده ها است و قرار است در ۶ماهه دوم امسال بصورت رقابت بین شهرهای ایران برگزار شود.
 
برنامه «دستپخت» در سال ۹۴ به پیشنهاد شبکه یک سیما، به عنوان یک مسابقه آشپزی متولد شد.
 

 




کد: 14081 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين بازدید: 2628 ساعت: 1:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مجری دستپخت: دست تاکسیرانان را می بوسم ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
2 دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
4 دستپخت خاور خانم یک روستا را آباد کرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
5 گفتگو با فرانسوا حسین داور مسابقه بین‌المللی آشپزی دستپخت ۱۳۹۴ جمعه ۶ آذر
6 برنده نهایی مسابقه دستپخت کدامیک از این دو نفر خواهد بود ۱۳۹۴ شنبه ۹ آبان
7 مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند
8 دستپخت لیلا حاتمی؛ روش تهیه چو مین ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
9 تصاویری از دستپخت مادر بزرگ های دنیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي
10 چگونه زیتون پرورده تهیه کنیم ۱۳۹۰ شنبه ۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای غلات کامل یا سبوس‌دار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند و از جمله سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند که بهتر است همه گروه‌های سنی از آن استفاده کنند.
بهترین سوخت و اجاق‌گاز برای سفر بهترین اجاق‌گاز، اجاق‌گازی است که تهیه سوخت آن آسان باشد و در هر شرایط آب و هوایی و هر عرض جغرافیایی کار بکند.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!