صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
چگونه زیتون پرورده تهیه کنیم
چگونه زیتون پرورده تهیه کنیم
خیلی از کدبانوهای ایرانی دوست دارند همراه با غذایی که خودشان درست میکنند، چاشنی غذایشان هم دستپخت خودشان باشد. پس اگر شما هم دوست دارید زیتون پرورده را در خانه درست کنید با ما همراه باشید.
لقمه:
خیلی از کدبانوهای ایرانی دوست دارند همراه با غذایی که خودشان درست میکنند، چاشنی غذایشان هم دستپخت خودشان باشد. پس اگر شما هم دوست دارید زیتون پرورده را در خانه درست کنید با ما همراه باشید.
مواد لازم:
زیتون سبز: یک کیلو
مغز گردو: 250 گرم
سیر به هر اندازه که دوست دارید.
انار ترش: به اندازه کافی
اب انار: یک لیوان
رب انار: یک قاشق غذاخوری
گلپر: یک قاشق چایخوری
چوچاق - سبزی محلی - اگر ندارید
نعنای خشک ساییده شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه:
1- ابتدا زیتونها را تا دو سه ساعت در آب ولرم خیس کنید سپس هستههایش را درآورید. بعد زیتونها را خوب بشویید و بگذارید آبش برود در غیر این صورت زیتون پروردهتان شل و آبکی میشود.
2- حالا مغز گردو را خوب خرد کنید تا آماده مخلوط کردن با زیتون شود. البته نباید خیلی پودر شود طوری باشد که مغز گردو را زیر دندانهایتان حس کنید.
3- حالا انارها را خوب چرخ کنید تا یک دست و نرم شوند. انار نباید به صورت درسته و دان در زیتون پرورده ریخته شود. انار با گردو فرق میکند نباید درسته زیر دندان بیاید.
4- حالا سبزی محلی را که شمالیها به آن چوچاق میگویند، خوب چرخ و یا ریز خرد کنید. اگر سبزی محلی ندارید نعنا خشک یا تازه هم کارتان را راه میاندازد.
5- سیرها چرخ و یا ریز کنید.
6- حالا وقت مخلوط کردن مواد است. زیتونها را در یک ظرف نسبتا بزرگ بریزید و کم کم موادتان را به آن اضافه کنید. اول گردوی خرد شده و بعد سبزی چرخ شده و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گلپر، آب انار، رب انار و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
7- حالا زیتونیرا که پروراندهاید داخل یک ظرف شیشهای بریزید و بگذارید یک شبانه روز در یخچال بماند. بعد از یک روز میتوانید با غذا میل کنید.
زیتون پرورده
نکته: در مصرف رب انار و آب انار دقت کنید. اگر آب انار بیش از یک لیوان باشد زیتون پروردهاتان آب میاندازد و آب و دانش از هم جدا میشود. رب انار را هم زیاد اضافه نکنید زیتون پرورده نباید زیاد ترش باشد.
طعم و مزه زیتون پرورده به سیر آن است ولی اگر سیر دوست ندارید از پودر آن که بوی کمتری دارد استفاده کنید.
اگر زیتون سبزی که خریدهاید تلخ است یک شبانهروز در آب نمک و آب لیمو بخیسانید تا تلخیاش برطرف شود.
نقل از :آشپزی مثبت/ شماره 14
کد:
465
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۷ آبان
بازدید:
9501
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
مقابله با زوال عقل با روغن زیتون
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2
در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟
۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
3
برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید
۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
4
برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5
ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6
بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7
روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغنها
۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8
افزایش واردات روغن زیتون به کشور
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9
سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق میشود
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
10
برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11
آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو
هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...
پوست پیاز را دور نریزید
پزشكان توصیه میكنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...
چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟
مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
رژیمهای غذایی مطابق با گروهخونی
آیا گروهخونی بهترین راه برای تعیین رژیمغذایی است؟ در این مقاله میخواهیم بیشتر درمورد این رژیمهای غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
کمکالریترین میوههای تابستانی کدامند؟
فصل تابستان فصل میوههای جورواجور و خوشمزه است. میوههای رنگی، آبدار، خوشطعم و صد البته مغذی. اما آیا میدانید میزان کالری هر کدام از این میوهها چقدر است؟ آیا دنبال میوههای کم کالری هستید؟
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول
وقتی صحبت از مزرعه به میان میآید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین میکند مورد مراقبت کافی قرار میگیرد؟ میدانیم که کود نامناسب، استفاده از آفتکشهای مختلف که برای ازبینبردن آفات به کار میرود و...، میتواند خاک ما را آلوده کند.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا
پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئینهای کافی و ویتامینها و بهویژه آنتیاکسیدانها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتیاکسیدانها از قبیل پیشساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلولها نقش اساسی دارند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است