آیا ایران از شرکت فایزر واکسن کرونا را می خرد؟


ایرج حریرچی گفت: جمهوری اسلامی و وزارت بهداشت اقدامات لازم را انجام داده‌انداما اینکه از چه شرکتی واکسن را خریداری کنیم هنوز مشخص نیست.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، ایرج حریرچی، در گفتگو با شبکه خبر، در خصوص خرید واکسن کرونا از شرکت فایزر، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در کنسرسیومی قرار دارد که سازمان بهداشت جهانی تشکیل داده و ۱۸ شرکت معتبری که واکسن‌های آنها مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته، مقرر شده که برای کشورهایی که عضو کنسرسیوم هستند تأمین شود و ما جزو این کنسرسیوم هستیم و انتخاب‌هایمان را از بین این شرکت‌ها انجام خواهیم داد.

وی افزود: نکته مهم این است که برنامه کشورهای مختلف این است که در یک سال آینده برای ۲۰ درصد مردم خودشان واکسن را تأمین کنند و این ۲۰ درصد شامل افراد بالای ۶۵ سال و افرادی است که بیماری‌های صعب العلاج دارند و کادر بهداشت و درمان که در معرض این آسیب قرار دارند.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: اکثر کشورها هیچ برنامه‌ای تا ۶ ماه و یکسال آینده برای واکسیناسیون افراد زیر ۵۰ سال ندارند، مثلاً کشور انگلستان اعلام کرده افراد ۵۵ تا ۶۰ ساله جزو اولویت ۱۱ قرار گرفته‌اند.

حریرچی ادامه داد: جمهوری اسلامی و وزارت بهداشت اقدامات لازم را انجام داده‌اند، ما در کنسرسیوم سازمان بهداشت جهانی هستیم و از واکسن‌های مورد تأیید استفاده خواهیم کرد. ضمن اینکه ما خودمان تولید داخلی هم انجام می‌دهیم و از دو سه هفته بعد مرحله مطالعاتی ما وارد فاز انسانی هم خواهد شد و از تولیدات ایرانی هم که با کیفیت مناسب خواهد بود، استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: شرکت فایزر هم یکی از این ۱۸ شرکتی است که امکان انتخاب و خرید از آنها داریم و هنوز هیچ کشوری انتخاب نکرده که از کدام سبد استفاده خواهد کرد و من دیروز اسم هیچ شرکتی را نبردم و ما امکان انتخاب داریم و آنچه به صلاح مردم باشد، خریداری خواهیم کرد.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14095 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان بازدید: 1557 ساعت: 10:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
2 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
3 ایرج حریرچی: تست و داروی کرونا رایگان می شود ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
4 ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بدون ماسک در ادارات دولتی ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
5 اعمال محدودیت‌های کرونایی با اعمال قانون ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۱ تير
6 حریرچی: هنرمندان می‌توانند با انتقال پیام موثر الگوهای سلامت مردم را تغییر دهند ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 سالانه چند 10 نفر از تب کریمه کنگو می میرند/ مردم گوشت را از مراکز بهداشتی تهیه کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  دشمن وزن ایده‌آل را بشناسید درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...

  درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا یکی از درمان‌های ساده برای کبد چرب، مصرف روزانه «ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟
غذاهایی برای کنترل فشار خون/ آیا جنس و چاقی تاثیر دارد؟ امروزه بیماری هایی را که به نام بیماری های متابولیک می شناسیم ارتباط نزدیکی به شیوه زندگی دارد که یکی از این بیماری ها فشارخون بالا است.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.