آیا ایران از شرکت فایزر واکسن کرونا را می خرد؟


ایرج حریرچی گفت: جمهوری اسلامی و وزارت بهداشت اقدامات لازم را انجام داده‌انداما اینکه از چه شرکتی واکسن را خریداری کنیم هنوز مشخص نیست.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، ایرج حریرچی، در گفتگو با شبکه خبر، در خصوص خرید واکسن کرونا از شرکت فایزر، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در کنسرسیومی قرار دارد که سازمان بهداشت جهانی تشکیل داده و ۱۸ شرکت معتبری که واکسن‌های آنها مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته، مقرر شده که برای کشورهایی که عضو کنسرسیوم هستند تأمین شود و ما جزو این کنسرسیوم هستیم و انتخاب‌هایمان را از بین این شرکت‌ها انجام خواهیم داد.

وی افزود: نکته مهم این است که برنامه کشورهای مختلف این است که در یک سال آینده برای ۲۰ درصد مردم خودشان واکسن را تأمین کنند و این ۲۰ درصد شامل افراد بالای ۶۵ سال و افرادی است که بیماری‌های صعب العلاج دارند و کادر بهداشت و درمان که در معرض این آسیب قرار دارند.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: اکثر کشورها هیچ برنامه‌ای تا ۶ ماه و یکسال آینده برای واکسیناسیون افراد زیر ۵۰ سال ندارند، مثلاً کشور انگلستان اعلام کرده افراد ۵۵ تا ۶۰ ساله جزو اولویت ۱۱ قرار گرفته‌اند.

حریرچی ادامه داد: جمهوری اسلامی و وزارت بهداشت اقدامات لازم را انجام داده‌اند، ما در کنسرسیوم سازمان بهداشت جهانی هستیم و از واکسن‌های مورد تأیید استفاده خواهیم کرد. ضمن اینکه ما خودمان تولید داخلی هم انجام می‌دهیم و از دو سه هفته بعد مرحله مطالعاتی ما وارد فاز انسانی هم خواهد شد و از تولیدات ایرانی هم که با کیفیت مناسب خواهد بود، استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: شرکت فایزر هم یکی از این ۱۸ شرکتی است که امکان انتخاب و خرید از آنها داریم و هنوز هیچ کشوری انتخاب نکرده که از کدام سبد استفاده خواهد کرد و من دیروز اسم هیچ شرکتی را نبردم و ما امکان انتخاب داریم و آنچه به صلاح مردم باشد، خریداری خواهیم کرد.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14095 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان بازدید: 1546 ساعت: 10:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
2 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
3 ایرج حریرچی: تست و داروی کرونا رایگان می شود ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
4 ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بدون ماسک در ادارات دولتی ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
5 اعمال محدودیت‌های کرونایی با اعمال قانون ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۱ تير
6 حریرچی: هنرمندان می‌توانند با انتقال پیام موثر الگوهای سلامت مردم را تغییر دهند ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 سالانه چند 10 نفر از تب کریمه کنگو می میرند/ مردم گوشت را از مراکز بهداشتی تهیه کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های ب...

  مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه پاستیل باعث...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آب ریختن به دریاچه ارومیه خیانت است این بخشی از یک مصاحبه مفصل درباره بحران آب است. با ایشان درباره مدیریت بحران آب صحبت کردیم درحالی که ایشان بیشتر معتقد بود این بحران مدیریت آب است نه مدیریت بحران آب.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.