در جمع خبرنگاران عنوان شد:
توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی


پایگاه خبری لقمه: ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت درباره چگونگی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و واکسن ایرانی کوبایی توضیحاتی را در جمع خبرنگاران ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت که در مراسم اختتامیه رویداد ایده نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در جمع خبرنگاران درباره واکسن ایرانی و کوبایی گفت: تمام واکسن‌هایی که وارد کشور می‌شود یا تولید می‌شود طبق دستورالعمل ستاد ملی کرونا بر اساس معیارهای ملی و عادلانه واکسن تولید می‌شود. واکسن مشترک ایران و کوبا جلوتر از بقیه واکسن‌ها به نتیجه خواهد رسید و جلوتر از همه واکسن‌ها مورد بهره برداری قرار می‌گیرد و ممکن است قبل از اردیبهشت وارد فاز اجرایی شود.

وی در ادامه توضیح داد: تا پایان سال گروه اولمان که حدود یک میلیون و سیصد هزار نفر است ان‌شاءالله واکسینه خواهند شد و گروه دوم و سوم هم ممکن است قسمت قابل توجهی قبل از انتخابات روند دریافت واکسن روی آنها انجام شود اما اکثر کشورهای جهان نمی‌توانند تا پایان سال میلادی کل جمعیت شأن را مورد واکسن قرار دهند از این رو ما تا انتخابات نمی‌توانیم گستردگی بسیاری در حوزه تزریق واکسن داشته باشیم.

حریرچی با بیان اینکه نیاز داریم تا اطلاع ثانوی سبک زندگی را تغییر دهیم و خود را با کرونا منطبق کنیم، درباره برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: اصل مشارکت در انتخابات را از خود فرد موثرتر می دانیم لذا گزینه فردگذاری انتخابات را حداقل در مورد ریاست جمهوری نباید بدانیم. در وزارت بهداشت نگران روز  رای گیری نیستیم؛ نگران تجمع های قبل از رای گیری هستیم.

وی پیشنهاد داد: به نظر من شورای نگهبان باید انتخابات الکترونیک را در نظر بگیرد؛ البته آن هم انتخابات الکترونیک کامل. انتخابات حتما برگزار شود ولی اینکه ببینیم چگونه باید آنرا برگزار کرد که خوب برگزار شود.

معاون کل وزیر بهداشت در پایان گفت: اگر این دوران سخت را  طی کنیم و واکسن هم داشته باشیم، ان شاءالله شرایط آرامی خواهیم داشت.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14230 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند بازدید: 2429 ساعت: 1:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پزشک هوش مصنوعی اپل چقدر قابل اعتماد است؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۴ فروردين
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
6 چیستی و چرایی شهر سالم ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
9 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
10 لزوم بهره گیری از سامانه های نظارتی مستقل از سازمان ها و ظرفیت نیروی مردمی در مبارزه با فساد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟ تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
اگر فرزند قد بلند می خواهید، بخوانید مادرانی که در دوران بارداری شیر مصرف می‌کنند، کودکانی قد بلندتر به دنیا می‌آورند.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.