هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا


رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ایرج خسرونیا، در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: با گرم شدن هوا، شاهد شیوع بیماری‌های روده‌ای هستیم که دلیل آن، استفاده از آب، سبزیجات و میوه‌های آلوده است.
 
وی افزود: وقتی هوا گرم می‌شود، مصرف میوه و سبزی‌های افزایش می‌یابد که عدم رعایت بهداشت در استفاده از این قبیل خوراکی‌ها، منجر به شیوع بیماری‌های روده‌ای می‌شود.
 
خسرونیا ادامه داد: آب استخرهایی که از ماده ضدعفونی کلر به میزان کافی استفاده نمی‌کنند، باعث آلودگی آب شده و در نتیجه می‌تواند عامل بیماری زایی شود.
 
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، در واکنش به شیوع بیماری وبا در تهران، گفت: مواردی از ابتلاء به بیماری وبا مشاهده شده، اما آن طور نیست که موجب نگرانی شود.
 
خسرونیا، تشدید گرما در تابستان امسال را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: قطعاً گرمای امسال، تأثیر بیشتری در شیوع این قبیل بیماری‌ها دارد.
 
وی افزود: رعایت بهداشت فردی و شستن دست‌ها قبل از استفاده از خوراکی‌ها و مواد غذایی و همچنین استفاده از آب شرب سالم و بهداشتی، می‌تواند از ابتلاء به بیماری‌های روده‌ای جلوگیری کند.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15283 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير بازدید: 813 ساعت: 3:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
2 ایرج حریرچی: تست و داروی کرونا رایگان می شود ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
3 آیا ایران از شرکت فایزر واکسن کرونا را می خرد؟ ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان
4 ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بدون ماسک در ادارات دولتی ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
5 اعمال محدودیت‌های کرونایی با اعمال قانون ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۱ تير
6 حریرچی: هنرمندان می‌توانند با انتقال پیام موثر الگوهای سلامت مردم را تغییر دهند ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 سالانه چند 10 نفر از تب کریمه کنگو می میرند/ مردم گوشت را از مراکز بهداشتی تهیه کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

  8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
مواد غذایی کلیدی برای سلامت ریه ها سلول‌های ریه مدام با آلاینده‌ها و سمومی که تنفس می‌شوند در معرض آسیب قرار دارند، اگر مواد مغذی که می‌توانند این سموم را خنثی و دفع کنند به موقع در دسترس سلول‌های ریه نباشند ریه‌ها به تدریج دچار آسیب جدی می‌‌شوند.
آشنایی با مواد غذایی که کمتر از 100 کالری دارند برای اینکه بدانید مواد غذایی هم هستند که کمتر از 100 کالری دارند و در روند کاهش وزن تان موثر است، این لیست را معرفی می کنیم.