تاکید وزیر پیشنهادی وزارت صمت بر ارزان شدن سفره مردم و حذف امضاهای طلایی


پایگاه خبری لقمه: وزیر پیشنهادی وزارت صمت اظهار داشت:باید امضاهای طلایی را کم کنیم تا مشکلات مردم کمتر شود که این امر به وسیله مردم و مجلس محقق می‌شود، وزارت صمت بنگاه سیاسی و محفل جناح‌بازی نیست.

علی‌رضا رزم حسینی
به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی‌رضا رزم حسینی، وزیر پیشنهادی وزارت صمت، در جلسه با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی ایران گفت: شرایط امروز شرایط بسیاری دشواری است، زیرا هم با تحریم و هم بیماری کرونا روبرو هستیم بنابراین تمام مردم ایران، دستگاه‌های حکومتی و تشکل‌های بخش خصوصی باید در کنار یکدیگر باشند و مانند شرایط دفاع مقدس مسیر را هموار کنند.
وی ادامه داد: هم اکنون خوشحالم که در خانه اقتصاد ایران هستم زیرا از جنس خود شما هستم. به مجلس دو برنامه ارائه شده است که مبتنی بر اسناد بالادستی و اسناد برنامه ششم اقتصاد مقاومتی است که این برنامه در شرایط فعلی امکان ‌پذیر نیست اما به این معنا نیست که نمی‌توان آن را انجام داد، بلکه باید در این مدت کوتاه 11 ماه ابتدا اقداماتی را انجام دهیم تا راه را برای ما هموارتر کند. برنامه دیگری که وجود دارد مردمی بودن اقتصاد مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است که نقش‌آفرینی خواهد کرد.
رزم حسینی یادآورشد: به دنبال مدیریت بازار هستیم نه مداخله در بازار، مدیریت بازار از طریق اصناف، تولید کنندگان و با هم اندیشی بین دولت و تشکل‌های بخش خصوصی باید انجام شود. همچنین از این طریق باید سفره مردم را ارزان کنیم. وزارت صمت مشکلات درون سازمانی دارد که اکنون عیان‌تر شده است.
وی ادامه داد: ما به دنبال کوچک‌سازی و چابک‌سازی هستیم، از همین روی دیوانسالاری را کوچک می‌کنیم تا مردمسالاری بزرگ شود. بروکراسی اداری را برداریم تا مردم بزرگتر و بزرگتر شود، باید امضاهای طلایی را کم کنیم تا مشکلات مردم کمتر شود که این امر به وسیله مردم و مجلس محقق می‌شود. وزارت صمت بنگاه سیاسی نیست و محفل جناح‌بازی نیست.
وزیر پیشنهادی وزارت صمت افزود: نباید فعالان با بخشنامه‌ای ورشکست شوند و یا محصولاتشان در گمرک بماند. ما امیدواریم که چنین مشکلاتی حل شود که امید می‌رود قدمی در این راستا به پشتوانه دولت و شما برداشته شود.
 



کد: 14146 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ شنبه ۵ مهر بازدید: 2424 ساعت: 4:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی پایگاه خبری لقمه: نرخ جدید جرایم رانندگی از ۲۳ تیر امسال اعمال شد و در میان همه جرایم، یک تخلف جریمه سنگین‌تری دارد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
برای پیشگیری از افزایش وزن مجدد چه كار كنیم؟ معمولا پس از اینكه موفق می‌شویم وزن خود را چند كیلویی كم كنیم، فقط این وضعیت و جلوگیری از اضافه وزن مجدد كار دشوارتری به نظر می‌رسد.