تاکید وزیر پیشنهادی وزارت صمت بر ارزان شدن سفره مردم و حذف امضاهای طلایی


پایگاه خبری لقمه: وزیر پیشنهادی وزارت صمت اظهار داشت:باید امضاهای طلایی را کم کنیم تا مشکلات مردم کمتر شود که این امر به وسیله مردم و مجلس محقق می‌شود، وزارت صمت بنگاه سیاسی و محفل جناح‌بازی نیست.

علی‌رضا رزم حسینی
به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی‌رضا رزم حسینی، وزیر پیشنهادی وزارت صمت، در جلسه با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی ایران گفت: شرایط امروز شرایط بسیاری دشواری است، زیرا هم با تحریم و هم بیماری کرونا روبرو هستیم بنابراین تمام مردم ایران، دستگاه‌های حکومتی و تشکل‌های بخش خصوصی باید در کنار یکدیگر باشند و مانند شرایط دفاع مقدس مسیر را هموار کنند.
وی ادامه داد: هم اکنون خوشحالم که در خانه اقتصاد ایران هستم زیرا از جنس خود شما هستم. به مجلس دو برنامه ارائه شده است که مبتنی بر اسناد بالادستی و اسناد برنامه ششم اقتصاد مقاومتی است که این برنامه در شرایط فعلی امکان ‌پذیر نیست اما به این معنا نیست که نمی‌توان آن را انجام داد، بلکه باید در این مدت کوتاه 11 ماه ابتدا اقداماتی را انجام دهیم تا راه را برای ما هموارتر کند. برنامه دیگری که وجود دارد مردمی بودن اقتصاد مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است که نقش‌آفرینی خواهد کرد.
رزم حسینی یادآورشد: به دنبال مدیریت بازار هستیم نه مداخله در بازار، مدیریت بازار از طریق اصناف، تولید کنندگان و با هم اندیشی بین دولت و تشکل‌های بخش خصوصی باید انجام شود. همچنین از این طریق باید سفره مردم را ارزان کنیم. وزارت صمت مشکلات درون سازمانی دارد که اکنون عیان‌تر شده است.
وی ادامه داد: ما به دنبال کوچک‌سازی و چابک‌سازی هستیم، از همین روی دیوانسالاری را کوچک می‌کنیم تا مردمسالاری بزرگ شود. بروکراسی اداری را برداریم تا مردم بزرگتر و بزرگتر شود، باید امضاهای طلایی را کم کنیم تا مشکلات مردم کمتر شود که این امر به وسیله مردم و مجلس محقق می‌شود. وزارت صمت بنگاه سیاسی نیست و محفل جناح‌بازی نیست.
وزیر پیشنهادی وزارت صمت افزود: نباید فعالان با بخشنامه‌ای ورشکست شوند و یا محصولاتشان در گمرک بماند. ما امیدواریم که چنین مشکلاتی حل شود که امید می‌رود قدمی در این راستا به پشتوانه دولت و شما برداشته شود.
 



کد: 14146 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ شنبه ۵ مهر بازدید: 2437 ساعت: 4:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باور غلط درباره داروهای گیاهی باورهای غلطی درباره گیاهان دارویی وجود دارد و بسیاری از افراد تصور می‌کنند که داروهای گیاهی بدون عارضه هستند.
سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.