با این روش کمتر غذا می خورید


به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.

به گزارش لقمه، تحریک سینگولای مغز در مدت زمان کوتاه، زیاده خوری و چاقی را به دنبال خواهد داشت.

محمد علی اکبریان، متخصص مغز و اعصاب گفت: به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.

وی عنوان کرد: سینگولای مغز مسئول تحریک اشتها در افراد است و اگر فرصت کمتری در اختیار سینگولای مغز قرار دهیم، بیشتر غذا می خوریم.

وی خاطرنشان کرد: زمان خرید مواد غذایی تا پخت و پز و یا استفاده از مواد غذایی با طعم و بوی کمتر و سبزیجات، فرصت بیشتری برای تحریک شدن سینگولای مغز است و باعث می شود ناخودآگاه اشتها کم شود.

وی اظهار داشت: به همین دلیل است که برخی رستوران ها برای تحریک سینگولای مغز، دریچه های هواکش آشپزخانه هایتان را به سمت پیاده روها قرار می دهند تا سینگولای مغز افراد را در مدت زمان کوتاهی تحریک کنند و این امر منجر به افزایش اشتها و غذا خوردن در مدت زمان کوتاه می شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :yjc.ir

کد: 4762 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد بازدید: 3193 ساعت: 10:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کافئین: انرژی زا، چربی سوز یا اعتیاد آور! ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
2 رژیم غذایی حاوی مواد قندی زیاد با کبد مردان چه می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
3 ارتباط مصرف «کاهو» با اشتها ! ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
4 در مصرف خوراکی های به ظاهر مفید زیاده روی نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
5 روش‌هایی که اثرات منفی گوشت قرمز را كاهش می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
6 خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
7 توصیه‌های بهداشتی درباره چغاله‌بادام ۱۳۹۳ جمعه ۲۹ فروردين
8 آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ بهمن
9 دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۵ آذر
10 مسمومیت های غذایی باور نکردنی! ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
با گرفتن این رژیم های لاغری مرگتان حتمی است! تب لاغری تب تندی است. خیلی‌ها حال و حوصله وزن كم كردن طی چند ماه را ندارند و دلشان می‌خواهد یك‌شبه ره صدساله را طی كنند. از سویی نه می‌توانند جلوی خوردنشان را بگیرند و نه طاقت گرسنگی دارند...
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.