با این روش کمتر غذا می خورید


به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.

به گزارش لقمه، تحریک سینگولای مغز در مدت زمان کوتاه، زیاده خوری و چاقی را به دنبال خواهد داشت.

محمد علی اکبریان، متخصص مغز و اعصاب گفت: به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.

وی عنوان کرد: سینگولای مغز مسئول تحریک اشتها در افراد است و اگر فرصت کمتری در اختیار سینگولای مغز قرار دهیم، بیشتر غذا می خوریم.

وی خاطرنشان کرد: زمان خرید مواد غذایی تا پخت و پز و یا استفاده از مواد غذایی با طعم و بوی کمتر و سبزیجات، فرصت بیشتری برای تحریک شدن سینگولای مغز است و باعث می شود ناخودآگاه اشتها کم شود.

وی اظهار داشت: به همین دلیل است که برخی رستوران ها برای تحریک سینگولای مغز، دریچه های هواکش آشپزخانه هایتان را به سمت پیاده روها قرار می دهند تا سینگولای مغز افراد را در مدت زمان کوتاهی تحریک کنند و این امر منجر به افزایش اشتها و غذا خوردن در مدت زمان کوتاه می شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :yjc.ir

کد: 4762 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد بازدید: 5954 ساعت: 10:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه تخم مرغ بسته بندی مانع گرانفروشی می شود/تنظیم بازار با واردات ۱۰۰ تن تخم مرغ ۱۴۰۰ شنبه ۱ آبان
2 کافئین: انرژی زا، چربی سوز یا اعتیاد آور! ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
3 رژیم غذایی حاوی مواد قندی زیاد با کبد مردان چه می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
4 ارتباط مصرف «کاهو» با اشتها ! ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
5 در مصرف خوراکی های به ظاهر مفید زیاده روی نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
6 روش‌هایی که اثرات منفی گوشت قرمز را كاهش می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
7 خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
8 توصیه‌های بهداشتی درباره چغاله‌بادام ۱۳۹۳ جمعه ۲۹ فروردين
9 آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ بهمن
10 دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۵ آذر
11 مسمومیت های غذایی باور نکردنی! ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه