با این روش کمتر غذا می خورید


به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.

به گزارش لقمه، تحریک سینگولای مغز در مدت زمان کوتاه، زیاده خوری و چاقی را به دنبال خواهد داشت.

محمد علی اکبریان، متخصص مغز و اعصاب گفت: به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.

وی عنوان کرد: سینگولای مغز مسئول تحریک اشتها در افراد است و اگر فرصت کمتری در اختیار سینگولای مغز قرار دهیم، بیشتر غذا می خوریم.

وی خاطرنشان کرد: زمان خرید مواد غذایی تا پخت و پز و یا استفاده از مواد غذایی با طعم و بوی کمتر و سبزیجات، فرصت بیشتری برای تحریک شدن سینگولای مغز است و باعث می شود ناخودآگاه اشتها کم شود.

وی اظهار داشت: به همین دلیل است که برخی رستوران ها برای تحریک سینگولای مغز، دریچه های هواکش آشپزخانه هایتان را به سمت پیاده روها قرار می دهند تا سینگولای مغز افراد را در مدت زمان کوتاهی تحریک کنند و این امر منجر به افزایش اشتها و غذا خوردن در مدت زمان کوتاه می شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :yjc.ir

کد: 4762 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد بازدید: 6752 ساعت: 10:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه تخم مرغ بسته بندی مانع گرانفروشی می شود/تنظیم بازار با واردات ۱۰۰ تن تخم مرغ ۱۴۰۰ شنبه ۱ آبان
2 کافئین: انرژی زا، چربی سوز یا اعتیاد آور! ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
3 رژیم غذایی حاوی مواد قندی زیاد با کبد مردان چه می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
4 ارتباط مصرف «کاهو» با اشتها ! ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
5 در مصرف خوراکی های به ظاهر مفید زیاده روی نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
6 روش‌هایی که اثرات منفی گوشت قرمز را كاهش می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
7 خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
8 توصیه‌های بهداشتی درباره چغاله‌بادام ۱۳۹۳ جمعه ۲۹ فروردين
9 آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ بهمن
10 دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۵ آذر
11 مسمومیت های غذایی باور نکردنی! ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.