بررسی تاثیرات مصوبه جدید مالیاتی بر حوزه کشاورزی و تولیدات کشاورزی کشور


پایگاه خبری لقمه: «عنایت الله بیابانی» قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز معتقد است شناسایی و رصد جریانات مافیایی خرید محصول باعث تعیین درآمد واقعی از هر محصول در سراسر اقلیم کشاورزی کشور شده و ارائه راهکار صحیح تری را ممکن می کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، برنامه «روی خط اقتصاد» روز 29 مهرماه به بررسی قانون جدید مالیاتی در حوزه کشاورزی و بازتاب این مصوبه و تاثیرات آن بر حوزه کشاورزی و تولیدات کشاورزی کشور پرداخت. در ابتدای این برنامه ناصر خیرخواه اظهار داشت: گفته می شود براساس کمیسیون اقتصادی دولت درباره لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم، معافیت های مالیاتی حذف و نرخ مالیاتی صفر برای درآمدهای تا یکصد میلیون تومان جایگزین شده است.
 
«عنایت الله بیابانی» قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز در این مورد گفت: در وهله اول باید در نظر داشته باشیم که در شرایط فعلی که کشور ما دارد تسهیلات لازم در قالب مشوق های مالیاتی به کشاورز ما داده شود، چرا که کشاورزی که تولید کننده محصولش را به کشاورز نمی فروشد که مالیات ندهد بلکه مجبور است آن را در قالب تعاونی ها و اتحادیه یا در قالب فروشنامه هایی که خریدار هستند بفروشد. یک کشاورز با زمین های خردی که دارد چگونه می تواند محاسبه کند که چقدر مالیات دهد . در کنار این نکات افزایش هزینه های نهاده های کشاورزی همچون کود و سم که بعضا از سیصد تا شش صد درصد بوده را هم باید به مشکلات کشاورزان اضافه کنیم. جتی مشکلات سیاسی که باعث می شود ما در صدور افزایش تولیدات کشاورزی خود حتی به کشورهای دوست و همسایه با مشکل روبرو شویم.
 
بیابانی تاکید کرد: اینکه از تولید کننده کشاورزی که امکان محاسبه میزان مالیات و نحوه درنظر گرفتن آن در برنامه ریزی هایش را ندارد امکان پذیر نیست و تصمیم گرفته شده یک ضرورت بوده و قانون جدید مانع تحمیل مالیات بر تعاونی ها می شود، در صورتیکه اگر نظارت و دقتی در این زمینه باشد یک اقدام موثر برای ارتقائ بخش کشاورزی خواهد بود.
 
وی تاکید کرد: اگر این اتفاق بیفتد اقدام بسیار مهمی است و کشاورزان بسیار زیادی از آن بهره مند می شوند. علی الخصوص تشکل هایی که از خود کشاورزان تشکیل شده اند چرا که خیلی از اتحادیه ها وتعاونی ها به خاطر جریان های مالی، در پرداختن یا نپرداختن مالیات سردرگم شده بودند.
 
قائم مقام خانه کشاورز در پاسخ به این سوال که چگونه این قانون را مفید ارزیابی می کند در حالیکه مالیات از درآمد اشخاص از شصت میلیون تومان به صد میلیون تومان افزایش پیدا کرده است که شامل کلیه زیر بخش ها می شود گفت: همانطور که اطلاع دارید کشاورزی ما ترکیبی از خورده پا و کلان است. من معتقدم که مالیات باید بر درآمد و ارزش افزوده وضع شود و هزینه های اجباری یک کشاورز هم در نظر گرفته شود. اگر درآمد مضاعفی داشت از آن مالیات اخذ شود.
 
مجری برنامه تصریح کرد که کارشناسان مالیاتی به کرات در مصاحبه های خود با این برنامه تاکید کرده اند که برای اداره مالیات ساده ترین شکل نگه داشت حساب ها کفایت می کند و مالیات بر مانده در آمد پس از کسر هزینه های رایج هر فعالیت اقتصادی محاسبه می شود.
 
مهمان تلفنی برنامه در پاسخ به این نکته تاکید کرد: اگر محاسبات با دقت انجام شود، وقتی ما از امتیازات داخلی کشور همچون آب، برق و ... استفاده می کنیم اگر درآمد قابل توجهی داشته باشیم، اخذ مالیات بدون اشکال است و امیدواریم که این قانون از تحمیل مالیات به خرده فروشی ها یا تعاونی هایی که از کشاورزان تشکیل شده اند جلوگیری کند.
 
نعمت الله بیابانکی افزود: به اعتقاد من در حال حاضر روش اخذ مالیات اشتباه است و ما درخواست اصلاح قانون را داشته ایم و حتی روشهای پیشنهادی خود را هم به مدیران دولتی به صورت مکتوب ارائه کرده ایم. اگر جریانات مافیایی خرید محصول رصد شوند آن وقت درآمد واقعی از هر محصولی در سراسر اقلیم کشاورزی ما هم مشخص می شود و می توانیم راهکار صحیح تری هم ارائه دهیم.
 
 



کد: 14159 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر بازدید: 3069 ساعت: 9:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند دستگاه‌های نظارتی، در بررسی‌هایی که از کارخانه‌های...

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن آب گرم و رفع سوء هاضمه کارشناسان بهداشت و تغذیه، روش‌های درمانی مانند نوشیدن آب گرم را برای درمان سوءهاضمه موثر می‌دانند.
کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده می‌شود با این حال روغن زیتون را می‌توان در موقعیت‌های مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.