51 غذای محبوب ایرانی در ذائقه ایرانی به روی آنتن پرس توی وی


مستند «ذائقه ایرانی» (Iranian Taste) در شبکه پرس تی وی به معرفی 51 غذای محبوب ایرانی می پردازد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، «ذائقه ایرانی» به کارگردانی نیما انیسی و تهیه کنندگی مهدی مطهر محصول سال 2019 خانه مستند انقلاب اسلامی است و چگونگی تهیه و پخت، ارزش غذایی و تاریخچه 51 غذای محبوب ایرانی را نمایش می دهد.

در این مستند غذاهایی همچون قورمه سبزی، آش شله قلمکار، میرزا قاسمی، کله پاچه، حلیم، کوفته، آبگوشت، فسنجان، باقالی پلو و ... توسط سرآشپزها و کارشناسان تغذیه معرفی شده و نکات جالبی در مورد هر کدام ذکر می شود که از آن جمله می توان به طبخ قیمه در ایام محرم، تهیه انواع آش در ماه رمضان، پخت سبزی پلو با ماهی برای شب عید نوروز اشاره کرد.
معرفی غذاهای غیرایرانی محبوب در بین ایرانی ها از جمله پیتزا و همبرگر و علاقه و استقبال زیاد ایرانی ها از غذاهای سنتی به رغم سرعت بالای مدرنیته و جهانی شدن نیز از دیگر بخش های این مستند است.
مستند «ذائقه ایرانی» در 3 قسمت 25 دقیقه ای از 8 تا 10 آبان ماه ساعت 04:00 به وقت تهران از شبکه پرس تی وی پخش می شود. تکرار این برنامه در ساعات 09:00، 15:00، 20:00 و 01:00 پخش خواهد شد.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14167 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 2127 ساعت: 7:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
3 شیرهای طعم‌دار برای بدن مفید است یا مضر؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
4 مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
5 ذائقه مردم علت گرانی گوشت اعلام شد! ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6 ذائقه شیرین ایرانیان را تغییر می دهیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
7 غذاهای چرب و چیلیِ لبنانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 قیمه کاسالین و کیچری؛غذای هندی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
9 بهترین غذاهای ترکیه را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر
10 با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص لیمو برای پوست به جای کرم و پمادهای گران قیمت برای پوست، می توان از لیمو استفاده کرد.
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.