51 غذای محبوب ایرانی در ذائقه ایرانی به روی آنتن پرس توی وی


مستند «ذائقه ایرانی» (Iranian Taste) در شبکه پرس تی وی به معرفی 51 غذای محبوب ایرانی می پردازد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، «ذائقه ایرانی» به کارگردانی نیما انیسی و تهیه کنندگی مهدی مطهر محصول سال 2019 خانه مستند انقلاب اسلامی است و چگونگی تهیه و پخت، ارزش غذایی و تاریخچه 51 غذای محبوب ایرانی را نمایش می دهد.

در این مستند غذاهایی همچون قورمه سبزی، آش شله قلمکار، میرزا قاسمی، کله پاچه، حلیم، کوفته، آبگوشت، فسنجان، باقالی پلو و ... توسط سرآشپزها و کارشناسان تغذیه معرفی شده و نکات جالبی در مورد هر کدام ذکر می شود که از آن جمله می توان به طبخ قیمه در ایام محرم، تهیه انواع آش در ماه رمضان، پخت سبزی پلو با ماهی برای شب عید نوروز اشاره کرد.
معرفی غذاهای غیرایرانی محبوب در بین ایرانی ها از جمله پیتزا و همبرگر و علاقه و استقبال زیاد ایرانی ها از غذاهای سنتی به رغم سرعت بالای مدرنیته و جهانی شدن نیز از دیگر بخش های این مستند است.
مستند «ذائقه ایرانی» در 3 قسمت 25 دقیقه ای از 8 تا 10 آبان ماه ساعت 04:00 به وقت تهران از شبکه پرس تی وی پخش می شود. تکرار این برنامه در ساعات 09:00، 15:00، 20:00 و 01:00 پخش خواهد شد.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14167 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 2159 ساعت: 7:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
3 شیرهای طعم‌دار برای بدن مفید است یا مضر؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
4 مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
5 ذائقه مردم علت گرانی گوشت اعلام شد! ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6 ذائقه شیرین ایرانیان را تغییر می دهیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
7 غذاهای چرب و چیلیِ لبنانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 قیمه کاسالین و کیچری؛غذای هندی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
9 بهترین غذاهای ترکیه را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر
10 با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: شهر سالم به دنبال این است که اصول حکمرانی خوب برای سلامت را در شهر پیاده کند و از این طریق راه توسعه را هموار سازد چون زیربنا و محور توسعه پایدار، انسان سالم است.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
میان وعده ای برای استخوان ها آلو حاوی بتاکاروتن است که در پیشگیری از اختلالات بینایی بسیار موثر است.