51 غذای محبوب ایرانی در ذائقه ایرانی به روی آنتن پرس توی وی


مستند «ذائقه ایرانی» (Iranian Taste) در شبکه پرس تی وی به معرفی 51 غذای محبوب ایرانی می پردازد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، «ذائقه ایرانی» به کارگردانی نیما انیسی و تهیه کنندگی مهدی مطهر محصول سال 2019 خانه مستند انقلاب اسلامی است و چگونگی تهیه و پخت، ارزش غذایی و تاریخچه 51 غذای محبوب ایرانی را نمایش می دهد.

در این مستند غذاهایی همچون قورمه سبزی، آش شله قلمکار، میرزا قاسمی، کله پاچه، حلیم، کوفته، آبگوشت، فسنجان، باقالی پلو و ... توسط سرآشپزها و کارشناسان تغذیه معرفی شده و نکات جالبی در مورد هر کدام ذکر می شود که از آن جمله می توان به طبخ قیمه در ایام محرم، تهیه انواع آش در ماه رمضان، پخت سبزی پلو با ماهی برای شب عید نوروز اشاره کرد.
معرفی غذاهای غیرایرانی محبوب در بین ایرانی ها از جمله پیتزا و همبرگر و علاقه و استقبال زیاد ایرانی ها از غذاهای سنتی به رغم سرعت بالای مدرنیته و جهانی شدن نیز از دیگر بخش های این مستند است.
مستند «ذائقه ایرانی» در 3 قسمت 25 دقیقه ای از 8 تا 10 آبان ماه ساعت 04:00 به وقت تهران از شبکه پرس تی وی پخش می شود. تکرار این برنامه در ساعات 09:00، 15:00، 20:00 و 01:00 پخش خواهد شد.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14167 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 2103 ساعت: 7:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
3 شیرهای طعم‌دار برای بدن مفید است یا مضر؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
4 مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
5 ذائقه مردم علت گرانی گوشت اعلام شد! ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6 ذائقه شیرین ایرانیان را تغییر می دهیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
7 غذاهای چرب و چیلیِ لبنانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 قیمه کاسالین و کیچری؛غذای هندی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
9 بهترین غذاهای ترکیه را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر
10 با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.