51 غذای محبوب ایرانی در ذائقه ایرانی به روی آنتن پرس توی وی


مستند «ذائقه ایرانی» (Iranian Taste) در شبکه پرس تی وی به معرفی 51 غذای محبوب ایرانی می پردازد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، «ذائقه ایرانی» به کارگردانی نیما انیسی و تهیه کنندگی مهدی مطهر محصول سال 2019 خانه مستند انقلاب اسلامی است و چگونگی تهیه و پخت، ارزش غذایی و تاریخچه 51 غذای محبوب ایرانی را نمایش می دهد.

در این مستند غذاهایی همچون قورمه سبزی، آش شله قلمکار، میرزا قاسمی، کله پاچه، حلیم، کوفته، آبگوشت، فسنجان، باقالی پلو و ... توسط سرآشپزها و کارشناسان تغذیه معرفی شده و نکات جالبی در مورد هر کدام ذکر می شود که از آن جمله می توان به طبخ قیمه در ایام محرم، تهیه انواع آش در ماه رمضان، پخت سبزی پلو با ماهی برای شب عید نوروز اشاره کرد.
معرفی غذاهای غیرایرانی محبوب در بین ایرانی ها از جمله پیتزا و همبرگر و علاقه و استقبال زیاد ایرانی ها از غذاهای سنتی به رغم سرعت بالای مدرنیته و جهانی شدن نیز از دیگر بخش های این مستند است.
مستند «ذائقه ایرانی» در 3 قسمت 25 دقیقه ای از 8 تا 10 آبان ماه ساعت 04:00 به وقت تهران از شبکه پرس تی وی پخش می شود. تکرار این برنامه در ساعات 09:00، 15:00، 20:00 و 01:00 پخش خواهد شد.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14167 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 2115 ساعت: 7:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
3 شیرهای طعم‌دار برای بدن مفید است یا مضر؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
4 مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
5 ذائقه مردم علت گرانی گوشت اعلام شد! ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6 ذائقه شیرین ایرانیان را تغییر می دهیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
7 غذاهای چرب و چیلیِ لبنانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 قیمه کاسالین و کیچری؛غذای هندی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
9 بهترین غذاهای ترکیه را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر
10 با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  در زمستان نارنگی درمانی کنید نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل پاییز و زم...

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.
«تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تأثیر تورم مواد خوراکی بر تغذیه خانواده‌ها گفت: افزایش قیمت‌ها آسیب جدی به سفره خانوارها وارد کرده و چالش سوءتغذیه در کودکان را تشدید کرده است.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.