51 غذای محبوب ایرانی در ذائقه ایرانی به روی آنتن پرس توی وی


مستند «ذائقه ایرانی» (Iranian Taste) در شبکه پرس تی وی به معرفی 51 غذای محبوب ایرانی می پردازد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، «ذائقه ایرانی» به کارگردانی نیما انیسی و تهیه کنندگی مهدی مطهر محصول سال 2019 خانه مستند انقلاب اسلامی است و چگونگی تهیه و پخت، ارزش غذایی و تاریخچه 51 غذای محبوب ایرانی را نمایش می دهد.

در این مستند غذاهایی همچون قورمه سبزی، آش شله قلمکار، میرزا قاسمی، کله پاچه، حلیم، کوفته، آبگوشت، فسنجان، باقالی پلو و ... توسط سرآشپزها و کارشناسان تغذیه معرفی شده و نکات جالبی در مورد هر کدام ذکر می شود که از آن جمله می توان به طبخ قیمه در ایام محرم، تهیه انواع آش در ماه رمضان، پخت سبزی پلو با ماهی برای شب عید نوروز اشاره کرد.
معرفی غذاهای غیرایرانی محبوب در بین ایرانی ها از جمله پیتزا و همبرگر و علاقه و استقبال زیاد ایرانی ها از غذاهای سنتی به رغم سرعت بالای مدرنیته و جهانی شدن نیز از دیگر بخش های این مستند است.
مستند «ذائقه ایرانی» در 3 قسمت 25 دقیقه ای از 8 تا 10 آبان ماه ساعت 04:00 به وقت تهران از شبکه پرس تی وی پخش می شود. تکرار این برنامه در ساعات 09:00، 15:00، 20:00 و 01:00 پخش خواهد شد.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14167 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 2164 ساعت: 7:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
3 شیرهای طعم‌دار برای بدن مفید است یا مضر؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
4 مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
5 ذائقه مردم علت گرانی گوشت اعلام شد! ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6 ذائقه شیرین ایرانیان را تغییر می دهیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
7 غذاهای چرب و چیلیِ لبنانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 قیمه کاسالین و کیچری؛غذای هندی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
9 بهترین غذاهای ترکیه را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر
10 با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
راه‌های درمان انزال زودرس با طب سنتی انزال زودرس یکی از شایع‌ترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یک‌سوم مردان از این مشکل رنج می‌برند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهم‌ترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب می‌شود.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.