سخنگوی وزیر بهداشت خبر داد:
شروع موج چهارم کرونا در کشور/ رنگ شهرها در حال تبدیل به نارنجی است


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزیر بهداشت تاکید کرد: فاصله گرفتن از رعایت پروتکل های بهداشتی و عادی انگاری بیماری کووید 19 مقدمه‌ای برای شروع موج چهارم کرونا در کشور خواهد شد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، سیما سادات لاری سخنگوی وزیر بهداشت با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته 7040 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور ثبت شده است، گفت: از دیروز تا امروز 7040 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی شدند و بر این اساس، در مجموع بیماران به یک میلیون و 445 هزار و 326 نفر رسید. متأسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 67 بیمار جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان به 58 هزار و 256 نفر رسید.

 

وی درباره وضعیت رنگ شهرها در کشور نیز بیان کرد: بر اساس آخرین تحلیل‌ها، 18 شهرستان کشور در وضعیت نارنجی، 124 شهرستان در وضعیت زرد و 306 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. شهرستان‌های نارنجی در استان‌های شمال و شامل آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، تنکابن، جویبار، چالوس، رامسر، ساری، فریدونکنار، قائمشهر، محمودآباد، نکا، نور و نوشهر در مازندران و صومعه سرا، رودسر و لاهیجان در گیلان هستند.

 

لاری در ادامه ارائه آمار روزانه کرونا، به تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور پرداخت و گفت: متأسفانه موارد بستری روزانه در برخی استان‌ها روند افزایشی پیدا کرده است که در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حضور در تجمعات باید منتظر موج چهارم کرونا در کشور باشیم. با توجه به شرایط حساس و شکننده حال حاضر بیماری کووید ۱۹، ما بیش از هر زمان دیگر نیازمند تقویت و تداوم عزم ملی برای مبارزه با این بیماری هستیم.

 

سخنگوی وزیر بهداشت بیان کرد: عادی انگاری و خوش بینی در شرایط حاضر بسیار خطرناک است و مطمئناً فاصله گرفتن از رعایت توصیه‌های بهداشتی و بروز رفتارهای اجتماعی خطرآفرین مقدمه شروع موج جدید بیماری در کشور خواهد بود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14218 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۶ بهمن بازدید: 1538 ساعت: 1:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
3 شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
4 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
5 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
6 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
7 احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
8 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
9 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
10 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
11 ادامه ماسک زدن مانع بروز موج جدید کرونا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

  7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خو...

  خواص کشمش مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ پایگاه خبری لقمه:مدیر تبلیغات و از سهام داران گروه تولیدی ب.آ از دلایل حضور این برند قضای در کنار هنرمندان و حمایت از رویدادهای هنری همچون جشن عکاسان سینما سخن گفت.
خواص لیمو برای پوست به جای کرم و پمادهای گران قیمت برای پوست، می توان از لیمو استفاده کرد.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.