قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل


پایگاه خبری لقمه: معاونت بهداشت وزارت بهداشت براهمیت طبخ غذای سالم با حذف یا کاهش مصرف روغن های خوراکی تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، طی نامه‌ای از تولید ظروف پخت و پز چدنی اصل با قابلیت حذف یا کاهش مصرف روغن، استفاده از حرارت کم و در نتیجه حفظ مواد مغذی و همچنین صرفه جویی در مصرف انرژی در فرآیند پخت، قدردانی نمود و آن را گامی مهم در جهت ارتقا سلامت جامعه و بهبود کیفیت تغذیه خانوارها دانست.

وی، اظهار امیدواری کرد با بهره مندی از یافته‌های به روز علمی، بتوان در جهت حفظ و ارتقا بهداشت و سلامتی عمومی گام برداشت.

ظروف پخت و پز چدنی اصل، امکان تهیه و طبخ انواع مواد غذایی را بدون نیاز به استفاده از روغن و همچنین حفظ کامل خواص آنها برای مصرف کنندگان فراهم آورده است.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14241 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند بازدید: 3026 ساعت: 12:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اعلام آمادگی مجلس برای اجرای فرمان رهبری در مورد مقابله با کرونا ۱۳۹۹ دوشنبه ۵ آبان
2 شرایط روزه‌داری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی ۱۳۹۹ جمعه ۵ ارديبهشت
3 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
4 سند ملی گردشگری بعد از ۱۵ سال خاک خوردن ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد
5 هتل‌های خارجی در ایران برندفروشی ندارند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
6 طب‌الکبیر؛ توصیه‌های پزشکی پیامبر اکرم و ائمه اطهار ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
7 اقشار آسیب پذیر سبد غذایی دریافت می‌کنند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين
8 حذف شیر از سبدكالایی سلامت مردم ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
9 مصرف میوه‌های آب دار در سحر از نوشیدن آب زیاد بهتر است ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير
10 40 درصد مردان چاقی و اضافه وزن دارند ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

  بهترین زمان برای تعویض مسواک آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
چرا بستنی برای کودکان واجب است؟ تابستان تمام شده و بستنی، این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار تابستانی، کم‌کم از سبد خرید خانواده‌ها کنار می‌رود اما آیا کنار گذاشتن بستنی درست است؟
مواد غذایی را در چه ساعتی از روز بخوریم؟ در مطلب زیر با ساعت بیولوژیکی بدن و اینکه چه غذایی را در چه ساعتی بخورید آشنا می شوید.