واکسیناسیون جمعیت بالای ۸۰ سال آغاز شد


پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت، بر ضرورت تسریع در آغاز برنامه واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ در کشور تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، سعید نمکی وزیر بهداشت روز سه شنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با تبریز، بر اهمیت تسریع در آغاز برنامه واکسیناسیون کشوری علیه کووید ۱۹ تاکید کرد.

 
وزیر بهداشت افزود: همه تلاش خودشان را گذاشتند تا نفس‌های مؤمنین گرفتار کرونا راحت‌تر از قبل باشد. از همه همکارانم در سراسر کشور که در مدیریت موج چهارم بیماری بسیار بسیار خوب و زیبا عمل کردند و بیش از آنچه که ما فکر می‌کردیم، توانستند بر تسلط بر این موج موفق باشند و از دکتر ریسی هم تشکر می‌کنم که امروز در استان تبریز برای آغاز فاز دوم واکسیناسیون همگانی حضور پیدا کردند.
 
وی ادامه داد: در زمینه واکسیناسیون از همه کسانی که فاز یک را مدیریت کردند تشکر می‌کنم. گرچه آغاز راه بود، مشکلات و کندی‌هایی داشت که بعضاً مورد قبول من نیست، اما به هر حال کار تازه‌ای بود و هر کار تازه‌ای ممکن است فراز و فرودهایی داشته باشد. اما خوشحالم که علی‌رغم همه دغدغه‌هایی که برای تهیه واکسن داشتیم، چه با سازوکار کووکس و چه از قراردادهایی که از ماه‌ها پیش با شرکت‌های خارجی بسته بودیم و متأسفانه با مشکلات ناشی از تولید آن‌ها و تامین‌کنندگان، دیرتر از موعد و کمتر از حد مورد نظر واکسن دریافت کردیم، اما با دو هفته تأخیر توانستیم جمعیت گروه هدف اول را واکسینه کنیم و امروز خوشحالیم که در موعد مقرر فاز دوم واکسیناسیون کشوری را داریم آغاز می‌کنیم.
 
نمکی افزود: در عین حال با تکیه بر تولید داخلی توانستیم فاز سوم آزمایش بالینی یکی از معتربرترین و مؤثرترین واکسن‌های جهان که در پاستور با انتقال دانش فنی از کوبا انجام می‌شود را آغاز کنیم و همچنین واکسنی که در مجموعه برکت است به فاز سوم رسید
 
برنامه واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال از امروز در آذربایجان شرقی آغاز شد.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14298 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 1813 ساعت: 2:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
3 شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
4 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
5 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
6 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
7 احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
8 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
9 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
10 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
11 ادامه ماسک زدن مانع بروز موج جدید کرونا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.