واکسیناسیون جمعیت بالای ۸۰ سال آغاز شد


پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت، بر ضرورت تسریع در آغاز برنامه واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ در کشور تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، سعید نمکی وزیر بهداشت روز سه شنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با تبریز، بر اهمیت تسریع در آغاز برنامه واکسیناسیون کشوری علیه کووید ۱۹ تاکید کرد.

 
وزیر بهداشت افزود: همه تلاش خودشان را گذاشتند تا نفس‌های مؤمنین گرفتار کرونا راحت‌تر از قبل باشد. از همه همکارانم در سراسر کشور که در مدیریت موج چهارم بیماری بسیار بسیار خوب و زیبا عمل کردند و بیش از آنچه که ما فکر می‌کردیم، توانستند بر تسلط بر این موج موفق باشند و از دکتر ریسی هم تشکر می‌کنم که امروز در استان تبریز برای آغاز فاز دوم واکسیناسیون همگانی حضور پیدا کردند.
 
وی ادامه داد: در زمینه واکسیناسیون از همه کسانی که فاز یک را مدیریت کردند تشکر می‌کنم. گرچه آغاز راه بود، مشکلات و کندی‌هایی داشت که بعضاً مورد قبول من نیست، اما به هر حال کار تازه‌ای بود و هر کار تازه‌ای ممکن است فراز و فرودهایی داشته باشد. اما خوشحالم که علی‌رغم همه دغدغه‌هایی که برای تهیه واکسن داشتیم، چه با سازوکار کووکس و چه از قراردادهایی که از ماه‌ها پیش با شرکت‌های خارجی بسته بودیم و متأسفانه با مشکلات ناشی از تولید آن‌ها و تامین‌کنندگان، دیرتر از موعد و کمتر از حد مورد نظر واکسن دریافت کردیم، اما با دو هفته تأخیر توانستیم جمعیت گروه هدف اول را واکسینه کنیم و امروز خوشحالیم که در موعد مقرر فاز دوم واکسیناسیون کشوری را داریم آغاز می‌کنیم.
 
نمکی افزود: در عین حال با تکیه بر تولید داخلی توانستیم فاز سوم آزمایش بالینی یکی از معتربرترین و مؤثرترین واکسن‌های جهان که در پاستور با انتقال دانش فنی از کوبا انجام می‌شود را آغاز کنیم و همچنین واکسنی که در مجموعه برکت است به فاز سوم رسید
 
برنامه واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال از امروز در آذربایجان شرقی آغاز شد.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14298 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 1661 ساعت: 2:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
3 شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
4 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
5 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
6 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
7 احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
8 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
9 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
10 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
11 ادامه ماسک زدن مانع بروز موج جدید کرونا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.
وقتی فک‌تان خرت خرت می‌کند «فکم موقع باز و بسته کردن صدا می‌دهد، نمی‌توانم درست غذا بجوم، وقتی غذا می‌خورم زود فکم خسته می‌شود و بی‌دلیل درد می‌کند ...» اینها و چندین شکایت مشابه از جمله رایج‌ترین مشکلاتی است که بیماران در کلینیک‌های دندانپزشکی به دندانپزشک ابراز می‌کنند و به‌دنبال راه درمان آن هستند؛ مشکلاتی که از آنها با عنوان اختلالات مفصل گیجگاهی فکی یاد می‌شود و افراد بسیاری در سطح دنیا به آن مبتلا هستند.
6 راه برای لاغری بعد از باداری می‌دانیم که نورسیده حسابی وقتتان را می‌گیرد و سرتان شلوغ است. لزومی ندارد که به باشگاه بروید. فرزندتان را در کالسکه‌اش بگذارید و هر روز پیاده روی تند بکنید. هر هفته باید حداقل 150 دقیقه پیاده روی تند کرده باشید.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.