دوره نهفتگی کرونا دلتا چند روز است؟


پایگاه خبری لقمه: به‌گفته رئیس بخش مراقبت‌های ویژه کرونای بیمارستان امام رضا(ع) مشهد دوره نهفتگی ویروس دلتا یک روز است. کرونا مانند زامبی است تا وقتی در خیابان باشید همه مبتلا می‌شوند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علیرضا صداقت رئیس بخش مراقبت‌های ویژه کرونای بیمارستان امام رضا(ع) مشهد اظهار کرد: اوضاع خوب نیست شرایط کرونا بسیار ناگوار است، اما وقتی به خیابان‌ها می‌روم، احساس می‌کنم در خیابان‌ها کرونا نیست و فقط در بیمارستان امام رضا (ع) و بیمارستان قائم کرونا است. همشهریان کرونا بسیار جدی است.

 
وی افزود: از ۲۷ بیمار کرونایی که روز گذشته ویزیت کردم، به دلایلی مبتلا شده بودند که می‌توانستند انجام ندهند؛ دلایلی که ربطی به دولت و مسئولان هم ندارد. عروسی، مولودی، سفر و ... . یکی از بیماران مبتلا به کرونا خانم بارداری بود که فرزند دو قلو خود را از دست داد و اکنون در بخش مراقبت ویژه بستری است. او در یک مهمانی زنانه مبتلا شد.
 
مدیر بخش مراقبت‌های ویژه کرونای بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ادامه داد: همشهریان عزیزم نمی‌دانم اشکال کار کجاست؟ من با مسئولان صحبت کردم، اکنون قصد دارم با مردم صحبت کنم.
 
صداقت گفت: آیا مهم است که بدانیم اشکال کار از کیست؟ مسئول مقصر است یا مردم. در حال حاضر شبیه لشکری که در جنگ محاصر شده است، هستیم. چه اهمیتی دارد اشتباه از فرمانده، سرباز یا من است. باید دست به دست هم دهیم تا از این شرایط بیرون بیایم. مسئولان نیز باید وارد کار شوند، اگر قرار است شهر تعطیل یا محدودیت‌ها بیشتر شود، انجام دهند. شرایط بیمارستان امام رضا (ع) و بیمارستان قائم نشان می‌دهد که حتی یک ساعت هم دیر است. باید جلوی حجم ورود این تعداد بیمار مبتلا به کرونا به بیمارستان‌ها گرفته شود.
 
رئیس بخش مراقبت‌های ویژه کرونای بیمارستان امام رضا (ع) مشهد اضافه کرد: همشهریان عزیز به کمپین مردمی همیار سلامت ملحق شوید و مسئولیت اجتماعی را رعایت کنید. در خیابان‌ها رفت‌وآمد نکنید، سفر نروید از مهمانی‌ها و دورهمی‌ها پرهیز کنید و تا دو هفته دیگر فقط برای مسائل اورژانسی از خانه خارج شوید.
 
وی تاکید کرد: دوره نهفتگی ویروس دلتا یک روز است. کرونا مانند زامبی است تا وقتی در خیابان باشید، همه مبتلا خواهند شد. اوضاع بد است و تیم درمان در مضیقه هستند. درمان کرونا در بیمارستان نیست بلکه درمان کرونا پیشگیری است. فقط دو هفته نیاز است تا بتوانیم از این اوضاع خارج شویم.

 

خبرنگار: آزاده فضلی 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 14401 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 1222 ساعت: 11:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
3 شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
4 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
5 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
6 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
7 احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
8 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
9 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
10 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
11 ادامه ماسک زدن مانع بروز موج جدید کرونا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان سالمونلا باكتری‌ای است كه هر غذایی را می‌تواند آلو...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.