صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف میشود
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف میشود
سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کمخونی یکی از علتهای اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه میشود.
به گزارش لقمه، حسینی دیگر منبع غنی آهن را میوههای خشک و آب آلبالو دانست و اظهار داشت: این عامل اغلب یکی از موثرترین دلایل ریزش مو در خانمهاست که ممکن است نشانهای از وجود اختلال در دستگاه گوارش یا ناکافی بودن اسید معده نیز باشد. وی خاطرنشان کرد: ریزش مو در مردان نیز با پیروی از یک رژیم کمچربی میتواند کاهش یابد،برخی از دانشمندان معتقدند که مساله ریزش مو در مردان با افزایش سطح هورمون تستوسترون در دوران بلوغ ارتباط مستقیمی دارد که یک رژیم غذایی پرچرب و رژیمی که عمدتا از گوشت تهیه شده است با افزایش سطح تستوسترون در خون باعث افزایش ریزش مو میشود.
این گزارش حاکی است این مقام مسئول غذا و دارو نیشابور توضیح داد: مو به طور عمده از پروتئین تشکیل شده است، بنابراین بهمنظور داشتن رشد خوب موها، پیروی از یک رژیم غنی از پروتئین توصیه میشود که از منابع غنی پروتئین میتوان پنیر کم چرب، تخممرغ، ماهی، لوبیا و ماست را نام برد. حسینی با بیان اینکه دانشمندان اروپایی دریافتهاند که مصرف پروتئین سویا باعث تحریک شدن فولیکولهای مو شده و در نتیجه رشد مو را افزایش میدهد، افزود: توفو و شیر سویا از منابع غنی پروتئین سویا هستند.
وی یادآور شد: عنصر دیگری که در ریزش مو تاثیر عمدهای دارد سیلیسیوم است و دانشمندان به دلیل نقش بارز این عنصر، استفاده از آن را در شامپوها توصیه کردهاند که در نتیجه باعث کاهش میزان ریزش مو میشود. رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به اینکه سیلیسیوم در لایه خارجی سیبزمینی، فلفل سبز و قرمز و خیار یافت میشود، افزود: جوانه حبوبات و غلات و کلا دانهها و غلاتی که به طور کامل یعنی با پوست مصرف شوند نیز غنی از سیلیسیوم هستند.
حسینی تأکید کرد: همچنین ویتامین C با افزایش جذب آهن بر ریزش مو تاثیر میگذارد و از طرف دیگر مصرف ویتامین باعث تسهیل خونرسانی به بافت مو شده و گردش خون در پیاز مو را افزایش میدهد و باعث میشود که پیاز مو بهتر تغذیه شود و رشد بهتری داشته باشد. وی اظهار داشت: ویتامین E نیز، برای رشد موها ضروری است و مصرف این ویتامین موجب افزایش اکسیژنگیری میشود که در نتیجه باعث بهبود گردش خون پیاز مو میشود.
وی: مصرف مغزها و دانهها و روغن زیتون میتواند نیاز روزانه شما به ویتامین E را تامین کند. حسینی توصیه کرد: درصورتی که ریزش مو مربوط به عملکرد نادرست غده تیروئید باشد، غذاهای غنی از ویتامین A و ید مصرف کنید ولی باید توجه داشت که مصرف زیاد ویتامین A منجر به ریزش مو میشود. این مقام مسئول غذا و دارو نیشابور افزود: دلیل دیگر ریزش مو فقر رژیم غذایی مصرفی از نظر ویتامینهای گروه B است و در میان این گروه ویتامین B6، بیوتین، اینوزیتول و اسید فولیک از اهمیت زیادی برخوردارند.
حسینی خاطرنشان کرد: سایر ویتامینهای گروه B به ویژه B5 یا اسید پنتوتنیک و B3 یا نیاسین نیز برای رشد مو ضروری هستند.وی با بیان اینکه غذاهای غنی از ویتامین B عبارتاند از: لوبیا، نخود، هویج، گل کلم، لوبیای سویا، مخمر، مغزهها و دانهها و تخم مرغ گفت: دیگر عامل موثر در کاهش ریزش مو، مصرف روی است که این ماده معدنی از طریق افزایش فعالیت سیستم ایمنی، باعث تحریک رشد مو میشود. وی اضافه کرد: این ماده معدنی در گوشت بره، پنیر کم چرب، بوقلمون بدون پوست، لوبیا قرمز، ماست کم چرب، قارچ، تخمه آفتابگردان و بادام وجود دارد.
نقل از :وبدا
کد:
1392
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ شهريور
بازدید:
5362
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2
اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4
خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5
ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6
خواص درمانی لبو را بدانید
۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7
در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟
۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8
آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد
۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9
کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است
۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10
کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب
۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11
تغذیه برای بهبود آنفولانزا
۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی
در فصل تابستان بیشتر از فصلهای دیگر سال تمایل به ...
تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج
پژوهشگران موسسه بینالمللی تحقیقات برنج موفق به تو...
10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه
برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خواص درمانی عسلهای گیاهی در فصل سرما
عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كمنظیر و شفابخش عسل و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی اینچنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتیباكتریهای موجود در انواع مختلف عسلهای گیاهی موجب میشود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماریها و اختلالهای جسمی و روحی در انسان باشد.
تأثیر رنگ در آشپزخانه
آشپزخانه یكی از مهمترین بخشهای هر خانه است كه فعالیتهای بسیاری در آن انجام میشود. بنابراین، با اطمینان خاطر میتوانید از رنگهای روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه میآورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابلهایی میان رنگها پدید آید، میتواند منظرهی آشپزخانه را مدرن كند.
دوری از این بیماریها با مصرف ماست کم چرب
پژوهشها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش میدهد.
خوراکیهایی برای کاهش کالری و کاهش وزن
تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است