برگ بو برای لاغری فوری


پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که گنجاندن آن در رژیم غذایی می تواند سلامتی را به ارمغان آورد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از اخبارالیوم، تمرینات فیزیکی، دارویی، روش‌های مختلف آرایشی و دارو‌های سنتی وجود دارد که برخی از آن‌ها برای کاهش وزن مفید و برخی دیگر بی فایده است.

ما در این گزارش در مورد برگ بو صحبت می‌کنیم که یک گیاه طبیعی است و یکی از دستور‌های قدیمی برای کاهش وزن است؛ گیاهی که برای دفع نمک اضافی در بدن استفاده می‌شود و فرآیند‌های متابولیک را تقویت می‌کند؛ بنابراین اجازه دهید نگاهی داشته باشیم به جنبه‌های اصلی که بر استفاده از برگ بو به منظور کاهش وزن تأثیر می‌گذارد. 

فواید برگ بو در هنگام کاهش وزن 

بیشتر اوقات، برگ‌ها در غذا استفاده می‌شوند تا طعم خاصی به آن بدهند، اما تعداد کمی از مردم می‌دانند که ادویه جات معطر ویژگی تمیز کردن اندام‌های داخلی و کاهش میل به غذا را دارند. 

اگر گیاه برگ بو در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود، فرآیند‌های متابولیک افزایش می‌یابد، خروج کلسترول از لومن مجاری رخ می‌دهد، خون تصفیه می‌شود، گردش خون بهبود می‌یابد. سلول‌های بافتی با اکسیژن غنی شده اند و عملکر سیستم‌های بدن را چندین برابر بهتر می‌کند. 

برگ بو غلظت گلوکز را در خون کاهش می‌دهد. همه نمی‌دانند که با قند زیاد، کارکردن کبد و کیسه صفرا در روند کاهش وزن مختل می‌شود.  علاوه بر این، برگ بو به دلیل سرعت بخشیدن به تولید مایعات به دلیل دارا بودن مزیت ادرارآوری، آب اضافی بدن را کم می‌کند.

در طول دوره کاهش وزن، مصرف جوشانده برگ بو، منجر به سطح روانی بالاتری می‌شود و افسردگی و بی خوابی را برطرف می‌کند.  علاوه بر این، تمام دارو‌هایی که برای از بین بردن چین و چروک‌ها طراحی شده اند شامل عصاره گیاه برگ بو هستند؛ زیرا این گیاه دارای خاصیت چربی سوزی است، به طور قابل توجهی حجم بدن را کاهش می‌دهد و بدن را از استرس خلاص می‌کند. 

وارد کردن برگ بو در تغذیه سالم نیز برای حفظ رطوبت در بافت‌ها در سطح مطلوب مفید است.

خبرنگار: آزاده فضلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14408 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور بازدید: 1834 ساعت: 7:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
5 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
6 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
9 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

  بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...

  مهمترین عامل شیوع سرطان‌ یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انجیر بسیار چاق کننده است اگر می خواهید چاق شوید با گنجاندن این ماده غذایی در وعده های اصلی تان می توانید وزن خود را افزایش دهید.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
10 ماده غذایی موثر برای سلامت موها به گفته یک کارشناس تغذیه در نیویورک، رژیم غذایی نامناسب، استعمال سیگار، عدم تعادل هورمون‌ها و کم خوابی در سلامت موها اثر می‌گذارد.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.