برگ بو برای لاغری فوری


پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که گنجاندن آن در رژیم غذایی می تواند سلامتی را به ارمغان آورد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از اخبارالیوم، تمرینات فیزیکی، دارویی، روش‌های مختلف آرایشی و دارو‌های سنتی وجود دارد که برخی از آن‌ها برای کاهش وزن مفید و برخی دیگر بی فایده است.

ما در این گزارش در مورد برگ بو صحبت می‌کنیم که یک گیاه طبیعی است و یکی از دستور‌های قدیمی برای کاهش وزن است؛ گیاهی که برای دفع نمک اضافی در بدن استفاده می‌شود و فرآیند‌های متابولیک را تقویت می‌کند؛ بنابراین اجازه دهید نگاهی داشته باشیم به جنبه‌های اصلی که بر استفاده از برگ بو به منظور کاهش وزن تأثیر می‌گذارد. 

فواید برگ بو در هنگام کاهش وزن 

بیشتر اوقات، برگ‌ها در غذا استفاده می‌شوند تا طعم خاصی به آن بدهند، اما تعداد کمی از مردم می‌دانند که ادویه جات معطر ویژگی تمیز کردن اندام‌های داخلی و کاهش میل به غذا را دارند. 

اگر گیاه برگ بو در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود، فرآیند‌های متابولیک افزایش می‌یابد، خروج کلسترول از لومن مجاری رخ می‌دهد، خون تصفیه می‌شود، گردش خون بهبود می‌یابد. سلول‌های بافتی با اکسیژن غنی شده اند و عملکر سیستم‌های بدن را چندین برابر بهتر می‌کند. 

برگ بو غلظت گلوکز را در خون کاهش می‌دهد. همه نمی‌دانند که با قند زیاد، کارکردن کبد و کیسه صفرا در روند کاهش وزن مختل می‌شود.  علاوه بر این، برگ بو به دلیل سرعت بخشیدن به تولید مایعات به دلیل دارا بودن مزیت ادرارآوری، آب اضافی بدن را کم می‌کند.

در طول دوره کاهش وزن، مصرف جوشانده برگ بو، منجر به سطح روانی بالاتری می‌شود و افسردگی و بی خوابی را برطرف می‌کند.  علاوه بر این، تمام دارو‌هایی که برای از بین بردن چین و چروک‌ها طراحی شده اند شامل عصاره گیاه برگ بو هستند؛ زیرا این گیاه دارای خاصیت چربی سوزی است، به طور قابل توجهی حجم بدن را کاهش می‌دهد و بدن را از استرس خلاص می‌کند. 

وارد کردن برگ بو در تغذیه سالم نیز برای حفظ رطوبت در بافت‌ها در سطح مطلوب مفید است.

خبرنگار: آزاده فضلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14408 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور بازدید: 1785 ساعت: 7:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
4 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
5 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
6 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
7 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
8 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.