دلیل چاقی کودکان چیست/ راهکاری برای کاهش وزن


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه از والدین درخواست کرد فرزندان خود را به انجام فعالیت های بدنی تشویق کنند تا افزایش چاقی و اضافه وزن آنها از بین برود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، گلبن سهراب متخصص تغذیه با اشاره به افزایش چاقی و اضافه وزن در بین کودکان، گفت: با توجه به تعاریف چاقی در کودکان اگر چنانچه کودک شما دچار اضافه وزن یا چاقی است، می‌توانید با راهکارهایی کودک را به انجام فعالیت‌های بدنی بیشتر تشویق کنید، کودک شما باید روزانه ۶۰ دقیقه فعالیت بدنی داشته باشد که می‌تواند در چندین مرحله در روز انجام شود. والدین سعی کنند کودک را به انجام بازی‌ها و ورزش‌های پر تحرک تشویق کنند.

 
سهراب با اشاره به اینکه باید ساعت تماشای تلویزیون و بازی‌های کامپیوتری را در روز به حداقل برسانید عنوان کرد: امروزه کودکان ساعات زیادی را صرف بازی‌های کامپیوتری و تماشای تلویزیون می‌کنند، مطالعات زیادی نشان داده که این شیوه‌ی زندگی در کودکان با افزایش وزن آنها ارتباط مستقیم دارد.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این موضوع که معمولاً برای کودکان و نوجوانان که در حال رشد هستند رژیم کاهش وزن مانند بزرگسالان توصیه نمی‌شود ادامه داد: پیروی از رژیم‌های کاهش وزن ممکن است باعث اختلال رشد در این گروه سنی شود بنابراین در این رابطه لازم است حتماً با متخصص تغذیه مشورت شود تا انرژی مورد نیاز کودک با توجه به جنس، قد و گروه سنی مشخص شود و تنها یک برنامه غذایی که مطابق با نیازهای کودک اعم از انرژی، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی باشد تنظیم شود.
 
سهراب ادامه داد: باید توجه داشت که سرعت کاهش وزن در گروه سنی کودکان و نوجوان ممکن است خیلی آهسته باشد و به هیچ وجه نباید انتظار داشت که کودکان با سرعتی مانند بزرگسالان لاغر شوند.
 
وی با اشاره به اینکه میزان کاهش وزن مجاز برای کودکان ۲ تا ۵ سال، نیم کیلوگرم در ماه و برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال حداکثر یک کیلوگرم در ماه است، تاکید کرد: نوجوانان بالاتر از ۱۲ سال مجاز به کاهش یک کیلوگرم در هفته هستند، اصلاح رژیم غذایی کودکان با اعمال تغییرات در برنامه غذایی روزانه امکان پذیر است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14434 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۱۳ شهريور بازدید: 1651 ساعت: 9:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
9 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.
آشنایی با حقه های رژیم لاغری پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی می‌تواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما به‌راستی کدام حقه رژیم‌های لاغری واقعاً کار می‌کند؟
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
کاهش وزن موفق با 10 نکته ساده شما در کم کردن وزن شکست نخواهید خورد مگر اینکه احساس ناکامی کنید.