کمک چای سبز و کاکائو به طول عمر


پایگاه خبری لقمه: مطالعات بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد نوشیدن چای سبز و رژیم غذایی سرشار از کاکائو ممکن است تغییرات عصبی عضلانی مرتبط با سن را که با سارکوپنی اتفاق می افتد کاهش دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، سارکوپنی پدیده‌ای است که با افزیش سن رخ می‌دهد و به از دست دادن تدریجی توده و عملکرد ماهیچه‌های اسکلتی اشاره دارد.

 
سارکوپنی یکی از دلایل اصلی از دست دادن توده عضلانی است. به طور متوسط، تخمین زده می‌شود که ۵-۱۳ درصد از افراد مسن ۶۰-۷۰ ساله مبتلا به سارکوپنی هستند. این آمار برای افراد ۸۰ سال به بالا به ۱۱-۵۰ درصد افزایش می‌یابد.
 
«جوردی کالدرو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدا اسپانیا، می‌گوید: «سارکوپنی عامل اصلی کاهش عملکرد بدنی در افراد مسن محسوب می‌شود.»
 
وی در ادامه می‌افزاید: «عملکرد ماهیچه‌ای مختل شده مرتبط با سارکوپنی بر کیفیت زندگی افراد مسن تأثیر منفی می‌گذارد و خطر عوارض نامطلوب سلامتی از جمله ناتوانی، صدمات ناشی از زمین خوردن، و مرگ و میر را افزایش می‌دهد.»
 
سارکوپنی علاوه بر تحلیل عضلات اسکلتی، موجب تغییرات مورفولوژیکی و مولکولی در اجزای مجزای سیستم عصبی عضلانی، از جمله نورونهای حرکتی نخاع و اتصالات عصبی عضلانی می‌شود.
 
در این مطالعه، تأثیر دو رژیم غذایی غنی از فلاونوئید حاوی کاتچین (عصاره چای سبز) (GTE) یا فلاوانول های کاکائو بر تغییرات مرتبط با افزایش سن در سیستم عصبی عضلانی موش‌ها بررسی شد.
 
مصرف رژیم غذایی حاوی فلاونوئیدهای بدست آمده از چای سبز یا کاکائو توانست میزان بقای موش‌های مسن را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و از برخی تغییرات ساختاری که با پیری در اجزای سلولی مجزا سیستم عصبی عضلانی رخ می‌دهد جلوگیری کند.
 
به گفته محققان، هر دو رژیم غذایی به وضوح عصب و بلوغ اتصالات عصبی عضلانی را حفظ کرده، روند پیری عضله اسکلتی را به تأخیر انداخته و ظرفیت بازسازی آن را افزایش دادند.
 
محققان می‌گویند: «داده های ما نشان می‌دهد که برخی فلاونوئیدهای گیاهی ممکن است در مدیریت تخریب سیستم عصبی عضلانی مرتبط با سن مفید باشند.»

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14445 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 1891 ساعت: 2:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
3 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
4 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
5 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
6 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
7 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
8 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
9 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
10 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
11 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.
غذای متنوع بخورید اما سالم سالم خوردن به این معنا نیست که خود را از مواد غذایی مورد علاقه تان محروم کنید.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟